23. juni 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser voldsmænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser voldsmænd
Odsherred - 12. maj 2021 kl. 13:00
Af Jesper Danscher

Tirsdag klokken 22.37 fik politiet anmeldelse om, at en 16-årig ung mand fra Sydsjælland var blevet indbragt til sygehuset, da han havde været udsat for vold, af en mand, som han ikke kendte.

En patrulje kørte til hospitalet, hvor den 16-årige var indlagt til observation. Han havde pådraget sig en skramme i ansigtet, og blev afhørt til sagen under overværelse af sin far.

Den 16-årige blev omkring kl. 21.15 slået i hovedet med en sten af manden under en gåtur i et grønt område ved Snebærvej i Fårevejle i nærheden af Fårevejle Fri- og Efterskole. Ifølge den unge mand dukkede en ukendt mand op under turen og overfaldt ham. Den forurettede beskriver gerningsmanden som:

Mand, lys i huden, 20-25 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Sort hættetrøje og sorte bukser.

Politihunde afsøgte området for spor, men fandt ikke frem til nogen mistænkte. Poltiet efterforsker nu sagen og søger i den forbindelse vidner. Borgere som har bemærket den beskrevne mand i området tirsdag aften eller som har set overfaldet bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk