23. oktober 2019
Politiet vil gerne have oplysninger om en rød bil med stjålne nummerplader kørende rund i odsherred og sættes i forbindelse med et indbrud hos Spar i Rørvig.
Politiet vil gerne have oplysninger om en rød bil med stjålne nummerplader kørende rund i odsherred og sættes i forbindelse med et indbrud hos Spar i Rørvig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi søger oplysninger om mistænkelig rød bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi søger oplysninger om mistænkelig rød bil
Odsherred - 11. juni 2019 kl. 11:03
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kl. 18:29 mandag aften kontaktede en 34-årig mand fra Nykøbing politiet, fordi han tidligere på dagen havde anmeldt sine nummerplader BD34589 stjålet fra sin bopæl.

arrow Læs også: Sortklædt mand stjal gasflaske

Nu havde han set nummerpladerne sidde på en mindre rød bil kørende rundt i Nørre Asmindrup-området. Bilen blev ført af en meget ung mand.

Politiet kørte til området for at lede efter bilen og de stjålne nummerplader, hvorefter politiet kl. ca. 1830 fik en ny anmeldelse om, at bilen med de stjålne nummerplader var set i Højby-området.

Sagen om de stjålne nummerplader havde ejeren af nummerpladerne lagt ud på et socialt medie, hvilket var årsagen til, at bilen blev bemærket flere steder i Odsherred - senest sidst på aftenen igen i Nørre Asmindrup-området, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i seneste døgnrapport.

Kl. 01:22 natten til tirsdag, fik politiet en anmeldelse om et indbrud i en varegård hos Spar-købmanden i Rørvig.

Porten til varegården var brudt op, så tyven kunne stjæle nogle flasker gas fra et opbrudt trådbur. Også i denne sag fremkom oplysninger om en mindre rød bil monteret med de stjålne nummerplader. Bilen har politiet ikke fundet trods eftersøgning i den nordlige del af Odsherred kommune.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket den mindre røde bil med de stjålne nummerplader, eller som kan give oplysninger om føreren. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk