28. oktober 2020
Politiets teknikere er til stede på Færgevej i gundestrup fredag formiddag. Foto Helene Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Politiets teknikere er til stede på Færgevej i gundestrup fredag formiddag. Foto Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi: 65-årigt brandoffer var udsat for grov vold inden sin død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi: 65-årigt brandoffer var udsat for grov vold inden sin død
Opdateret 15. februar 2019 kl. 10:54
Odsherred - 15. februar 2019 kl. 10:27
Af Marianne Nielsen

Den 65-årige mand, som i går blev fundet omkommet i forbindelse med branden på landejendommen på Færgevej ved Gundestrup, havde mistænkelige skader på kroppen, der er påført forud for dødsfaldet.

arrow Læs også: Et år i skyggen af en uopklaret drabssag

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man efter en obduktion af manden, kan konstatere, at han har været udsat for grov vold, og at man derfor efterforsker sagen som en drabssag, ligesom politiet heller ikke kan udelukke at branden var påsat.

Politiet modtog i går morges kl. 7.14 en anmeldelse om brand i en ejendom på Færgevej 4 i Gundestrup ved Grevinge i Odsherred.

Politi og brandvæsen var hurtigt fremme på stedet og fik ilden under kontrol. I huset blev den 65-årige mand fundet død. Manden er nu identificeret og nærmeste pårørende underrettet.

På grund af de mistænkelige omstændigheder, har politiet været massivt til stedet på gerningsstedet til langt ud på aftenen i går. Blandt andet hundepatruljer, ligesom Færgevej blev spærret for trafik i begge retninger omkring landejendommen, og naboer er blevet udspurgt, om de har set eller hørt noget mistænkeligt.

I morges var teknikere i gang med undersøgelser af brandstedet, og Færgevej var fortsat afspærret med politiets rød-hvide plastikbånd. Politiet beder også offentligheden om hjælp til at komme videre i efterforskningen.

- Vi er meget interesserede i at tale med vidner, der måtte have bemærket noget mistænkeligt i området omkring Færgevej 4 i Gundestrup og på vejstrækningen Nykøbingvej imellem Holbæk og Vig i tidsrummet fra onsdag formiddag omkring kl. 10 til torsdag morgen, hvor branden startede. Det kan være personer, køretøjer eller noget, som afviger fra det normale i området. Skulle nogen sidde inde med en konkret mistanke eller i øvrigt have oplysninger i sagen, vil vi meget gerne tale med dem, siger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen.

arrow Dommer: Værksted var central for alverdens hælervarer
17. december 2019 kl. 13:22 Opdateret: kl. 19:40
arrow Svære tyverisager uden vidner og tekniske beviser
13. december 2019 kl. 08:44 Opdateret: kl. 16:31
arrow Tiltalt: Jeg var bare bindeled i narkosalg
11. december 2019 kl. 08:42 Opdateret: kl. 18:28
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk