16. december 2017
Efter flere år uden, er fire unge fra Odsherred på meget kort tid havnet i alvorligt stofmisbrug. Arkivfoto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Efter flere år uden, er fire unge fra Odsherred på meget kort tid havnet i alvorligt stofmisbrug. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pludselig stigning i unge med alvorligt misbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pludselig stigning i unge med alvorligt misbrug
Odsherred - 12. oktober 2017 kl. 12:11
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire unge mellem 14 og 17 år har på under et år fået så voldsomt et stofmisbrug, at familieafdelingen i Odsherred Kommune i sommer måtte iværksætte specialiserede afrusningstilbud og anbringelse med behandlingsindsats. Gruppen af unge kommer fra forskellige dele af Odsherred og i tre af tilfældende, er der ikke tale om unge, som i forvejen havde afdelingens bevågenhed.

- Det, der er det særlige, er at vi i en lang periode, tre år, ikke har haft en eneste sag, med unge, der er kommet ud i alvorlige misbrugsproblemer, og lige pludselig er der fire. Det bekymrer os, og vi er i dialog med dels politiet og på de indre linjer for at styrke indsatsen, så vi kan forebygge bedre, siger direktør for velfærdsområderne i Odsherred Kommune, Gitte Løvgren.

- Vi taler primært om hash, men også afprøvning af andre og stærkere stoffer, som eksempelvis kokain. Det er jo ikke til at vide om det har en sammenhæng, men ind i mellem taler vi om at der er flere stoffer i omløb. Det er der noget, der tyder på, supplerer centerchef Annette Larsen.

Det var både skoler og forældrehenvendelser, der fik familieafdelingen til at rette fokus på de fire unge mennesker.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk