22. januar 2019
Plejecenter Bakkegården skal have ny leder efter at den hidtidige er blevet fritstillet. Foto: Peter Andersen
Plejecenter Bakkegården skal have ny leder efter at den hidtidige er blevet fritstillet. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plejecenter chef er blevet fyret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plejecenter chef er blevet fyret
Odsherred - 15. maj 2018 kl. 12:01
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rygterne svirrer i Hørve efter at det er kommet frem, at plejecenter Bakkegårdens leder gennem to et halvt år, Stine Thougaard, er blevet fritstillet.

Hos Odsherred Kommune vil den konstituerede centerchef, Erik Pedersen, ikke sige andet end at Mirjam Bauer og Anettes Sørensen varetager Bakkegårdens ledelse indtil videre.

Formanden for plejecentrets centerråd, Annegitte Hansen, er til gengæld ganske godt tilfreds med løsningen, for i hendes optik har plejecentret i lang tid været misledet.

»Der har i en længere periode været mange problemer på Bakkegården med manglende personale. I en periode blev der brugt for mange vikarer, og så pludselig var der slet ikke råd til vikarer. I en periode har der kun været èn vikar om aftenen, hvilket slet ikke har været nok til det antal beboere der bor på Bakkegården, særligt ikke fordi personalet samtidig skulle håndtere en dørsøgende og en voldelig beboer,« siger hun til dagbladet Nordvestnyt og fortsætter:

»Jeg er glad for, at der nu kommer nye kræfter til, og jeg ved, at de skal i gang med et kæmpe stort arbejde for at rette op på problemerne. Det har været en rigtig hård periode for personalet, og det har været ét stort kaos på Bakkegården. Vi har henvendt os flere gange til kommunen, og jeg vil gerne rose dem for at agere rimelig hurtigt på vores henvendelser.«

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk