18. oktober 2019
Der har både været købmand og bibliotek i bygningen på Storegade 16. P.t. holder AOF og sprogundervisningen til i lokalerne. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Der har både været købmand og bibliotek i bygningen på Storegade 16. P.t. holder AOF og sprogundervisningen til i lokalerne. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plan om 20 ældrevenlige lejligheder i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plan om 20 ældrevenlige lejligheder i bymidten
Odsherred - 12. juni 2019 kl. 06:29
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

AOB Ejendomme, som er en del af Asnæs og Omegns Brugsforening, har planer om at omdanne ejendommen Storegade 16 i Asnæs til cirka 20 ældrevenlige boliger. Bygningen har tidligere været købmandsbutik og bibliotek, og de senere år har AOF og sprogskole været de primære aktiviteter. Men AOF's lejemål ophører den 1. september, og det vil AOB Ejendomme udnytte til at støve gamle planer om boliger af, siger Leo Cordua til Nordvestnyt.

- Planerne stammer helt tilbage fra Dragsholm Kommune, hvor de indgik i en lokalplan fra 1997, men da vi ønsker at justere lidt i byggeriet, blandt andet ændre, så der ikke bygges med skrå vægge, da det ikke er så ældrevenligt, og fordi der går mange kvadratmeter til spilde, så sender vi det nu i nabohøring, uddyber Leo Cordua.

AOB ejendomme har i dag ca. 45 boliglejemål i Asnæs-området, blandt andet oven på centret. Og ifølge Leo Cordua er der efterspørgsel på flere lejemål.

- Vi har flere gange om ugen henvendelser omkring boligmuligheder i nærområdet af bymidten og en lang liste af interesserede, oplyser han til Nordvestnyt.

Plads til hjælpemidler
Byggeriet på Storegade 16 bliver treværelses lejligheder på omkring 90 kvm, hvor der er taget hensyn til, at der er plads til hjælpemidler i både sove- og badeværelse.

- Det vil jo nok være folk fra 60 år og opefter, der vil efterspørge lejlighederne, siger Leo Cordua videre, men åbner samtidig op for, at også yngre kan flytte ind.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk