25. maj 2019
Der er én million at bygge for, når Asnæs skal have nye by-møbler. Foto: Arkilab
Der er én million at bygge for, når Asnæs skal have nye by-møbler. Foto: Arkilab
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plæner i Asnæs får multi-møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plæner i Asnæs får multi-møbler
Odsherred - 14. juni 2018 kl. 06:54
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Asnæs er der nu lagt mere detaljerede planer for de to plæneområder, som blev udpeget af byens borgere og brugere til at danne ramme om nye funktioner. Det er tegnestuen Arkilab, der har stået for omdannelsen af ønsker til funktioner til reelle møbeldesigns, som nu skal godkendes af Odsherred Kommune og derefter i udbud, inden selve byggeriet kan komme i gang.

Ved svømmehallen bliver der bygget en trappe, som skaber sammenhæng mellem svømmehallen og plænen og blive et miljø, hvor også unge kan se sig selv.

- Der ligger også et håb om, at det måske kan være med til at tage lidt af trykket fra »Bakken« ved at give de unge et andet sted at hænge ud, måske for dem, der ikke føler sig så hjemme i forhold til aktiviteterne på »Bakken«, forklarer Jeannette Frisk, arkitekt i Arkilab.

På området foran biblioteket skal der bygges to cirkelmøbler, som kan fungere som både legeredskab, udstillingsplateau og koncertscene. Et par multi-møbler, der giver mulighed for en ny type aktiviteter.

- Og så fjerner vi hækken mellem Ungekulturhuset og plænen for at give mere sammenhæng og planter japanske kirsebærtræer langs en sti i stedet, uddyber arkitekten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk