17. juni 2019
- Vi har lavet en ny indretning af butikken her i Vig, så vi nu har dobbelt så meget garn som før, fortæller Søren Helbo. Fotos: Preben Moth
gallery icon

Se billedserie

- Vi har lavet en ny indretning af butikken her i Vig, så vi nu har dobbelt så meget garn som før, fortæller Søren Helbo. Fotos: Preben Moth
Foto: PREBEN MOTH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plads til dobbelt så meget garn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plads til dobbelt så meget garn
Odsherred - 16. januar 2019 kl. 07:00
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 27 år har Hanne og Søren Helbo haft garnbutik om søndagen på OLG i Grevinge, men en stor del af udvalget er nu flyttet ned i butikken Strik & Sy på Vig Hovedgade 3.

- Vi har lavet en ny indretning af butikken her i Vig, så vi nu har dobbelt så meget garn som før, fortæller Søren Helbo, der også har lagre flere andre steder, for filosofien har alle dage været at købe stort op, for så kunne det sælges billigere.

De har også et udvalg af bomulds- og strømpegarn hos Nyt & Gammelt på Pilevej 2 i Fårevejle K.

Garnet er uld, bomuld, acryl, silke og blandinger af flere typer og torsdag fredag og lørdag i denne uge er der 20 pct. rabat på alle varer for at markere den nye indretning.

Strikkecafé
Om lørdagen holdes der strikkecafé fra kl. 13-16 og det er Hanne Helbo, der her vil vise hvordan man blandt andet strikker to strømper på én gang.

- Det kom sig af, at Hanne, når hun havde strikket én strømpe og skulle i gang med den næste, det gad hun ikke, så nu strikker hun to strømper på én gang.

Vil man deltage i strikkecaféen skal man tilmelde sig til butikken på forhånd.

Det er planen at holde caféen i ny og næ, alt efter hvad der er interesse for.

Søren Helbo glæder sig til at trappe lidt ned på sine aktiviteter og til at kunne holde søndagene fri, for det har han kun gjort fire gange i 27 år.

- Jeg er jo fyldt 70 og er aktiv hver lørdag på Vig Tuskemarked i et halvt år, deltager flere gange om måneden i Idrættens Venner i Asnæs og er kasserer i Fårevejle Bordtennisklub. Men fra 1. april holder jeg fri om søndagen for søndag den 31. marts er sidste dag, vi har åbent på OLG, slutter Søren Helbo.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk