13. juli 2020
Det italiensk-bulgarske makkerpar Giorgio Pedurzzi (th) og Valentin Dichkov slår dørene op for restaurant GioVa på Ravnsbjergvej i Vig på torsdag. Foto: Helene Nielsen
Det italiensk-bulgarske makkerpar Giorgio Pedurzzi (th) og Valentin Dichkov slår dørene op for restaurant GioVa på Ravnsbjergvej i Vig på torsdag. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pizza på menuen i hestestalden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pizza på menuen i hestestalden
Odsherred - 30. maj 2020 kl. 15:17
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal stadig ryddes en smule op i køkkenet og plantes blomster i krukker og kasser på den store udendørs terrasse i den tidligere restaurant Hestestalden ved Vig camping, men ellers er makkerparret Giorgio Pedruzzi og Valentin Dichkov parate til at slå dørene op for deres nye restaurant GioVa på torsdag i næste uge.

- Der skal være mest italiensk. Pizza og italienske specialiteter, men også burgere og dansk mad. Det vil folk også gerne have, siger Giorgio Pedruzzi.

De to kokke kender hinanden fra København, hvor de arbejdede sammen på et stort pizzeria. Drømmen om at åbne et sted sammen har de haft i flere år.

- Vi skulle lige finde stedet. Jeg forelskede mig i lokalerne her med det samme. Jeg er vild hesteboksene inde i restauranten, siger Giorgio Pedruzzi.

En ny pizzaovn står klar i køkkenet, der skal bygges en bar og findes et par servitricer, som kan hjælpe med at servere.

Giorgio Pedruzzi er italiener, og har drevet restauranter i Italien og København. Valentin Dichkov er bulgarer, har også drevet flere restauranter, og har boet og arbejdet i 12 forskellige lande.

- Jeg boede 15 år i Italien, hvor jeg lærte at lave den autentiske italienske pizza. Det er en kunstart, siger han.

Alle ingredienserne i depotet bag køkkenet er italienske. Pizzamel, flåede tomater og skinken.

- Det eneste, der ikke er italiensk er nok det danske øl og ananassen. Jeg bruger til gengæld kun frisk ananas. Ikke fra dåse. I Italien ville man aldrig komme ananas på en pizza, men jeg laver det mad, folk ønsker, siger Valentin Dichkov.

hen

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk