24. oktober 2021
I 2017 var der kandidater og tro på fremtiden hos partiet Alternativet. Siden er stemningen blevet noget fesen, og til kommunalvalget har partiet ingen kandidater.
I 2017 var der kandidater og tro på fremtiden hos partiet Alternativet. Siden er stemningen blevet noget fesen, og til kommunalvalget har partiet ingen kandidater.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Partiet er nu helt uden kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partiet er nu helt uden kandidater
Opdateret 17. september 2021 kl. 13:27
Odsherred - 17. september 2021 kl. 08:18
Af Martin Hoffmann Kønig

Før kommunalvalget i 2017 blev Alternativet kaldt »en ny politisk stemme i Odsherred.« 60 medlemmer i lokalafdelingen, og en optimistisk forventning om, at partiet ville opnå stemmer nok til maksimalt fire mandater.

Sådan gik det ikke, slet ikke, for partiet opnåede ikke at få nogle byrådsmedlemmer, og siden er det tilsyneladende kun gået ned ad bakke for partiet.

På landsplan, hvor Alternativet har et enkelt folketingsmedlem, er der erkendelse af, at partiet ikke står stærkt, og på kommunalpolitisk plan ser det ikke meget bedre ud.

Marianne Hammelboe, der udtaler sig på vegne af Alternativet i Odsherred, er meldingen, at der ikke vil være kandidater fra Alternativet at stemme på, når vælgerne går til stemmeurnerne den 16.november.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra nogle af de kandidater, der stillede op i 2017, hvor partiet med 432 stemmer fik 2,2 procent af de afgivne stemmer, hvilket ikke var nok til et byrådsmandat.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk