15. juli 2020
Vejbanen er tør, men grøften, der skal aftage regnvand, er stadig fyldt til randen. Foto: Helene Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Vejbanen er tør, men grøften, der skal aftage regnvand, er stadig fyldt til randen. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På jetski i vandpyt på vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På jetski i vandpyt på vejen
Opdateret 23. oktober 2019 kl. 15:59
Odsherred - 23. oktober 2019 kl. 11:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nyrup: Der er atter fri vejbane i svinget på Oddenvej ved Nyrup, hvor Odsherred Kommune i sidste uge måtte sætte advarselsskilte op, fordi vejbanerne var oversvømmet med op mod 20 centimeter vand. Peter Jensen var en af de bilister, som nåede at få sig en forskrækkelse over vandpytten.

- Søen på vejen var meget voldsom, da jeg kørte gennem den. Det var mørkt på tidspunktet, så jeg bemærkede kun et skilt, men der var det allerede for sent. Et sekund efter var min bil forvandlet til jetski på havet og skærmene og undervognen har fået en god tur, der i mine øjne minimum må kunne sidestilles med en højtryksspuling i vaskehalen, skriver han i en mail til Nordvestnyt.

Hans bil var kort forinden blevet undervognsbehandlet, og kan have taget skade af turen gennem vandpytten.

- Den blev undervognsbehandlet for 5400 kroner to dage før mit møde med søen på vejen, og her fik jeg klar besked om ingen undervognsvask i hvert fald den næste måned, skriver han.

Selv om vejbanen nu er tør igen, står der stadig vand til kanten af grøften i den ene side af vejen, og rabatten på strækningen er stadig blød efter oversvømmelsen. Nordvestnyt har forsøgt at få en kommentar fra Odsherred Kommune om hvad der ligger af planer for den udsatte vejstrækning, som ifølge flere kilder, Nordvestnyt har været i kontakt med, ofte er oversvømmet efter kraftig regn.

- Man burde have bedre skiltning og midlertidigt nedsat hastighed, når der ligger en sø på vejen og folk kommer kørende med 80 km/t i mørket på en strækning, hvor der ikke er gadebelysning. Og så burde kommunen løse problemet med vejen, hvis det er et tilbagevendende problem, skriver Peter Jensen.

hen

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk