4. december 2020
Det kræver armbånd at deltage i Vig Festival, men det mente en 17-årig ung mand fra Holbæk ikke skulle gælde ham og forcerede hegnet.

 Foto: Per Christensen
Det kræver armbånd at deltage i Vig Festival, men det mente en 17-årig ung mand fra Holbæk ikke skulle gælde ham og forcerede hegnet. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På festival uden billet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På festival uden billet
Opdateret 16. juli 2019 kl. 07:51
Odsherred - 16. juli 2019 kl. 07:27
Af Marianne Nielsen

Op til og under Vig Festival var lørdagsbiltterne særdeles eftertragtede. Så eftertragtede, at en enkelt ung mand forsøgte at nyde musikken og fællesskabet uden billet. Kl. 01.40 natten mellem fredag og lørdag traf politiet en festivaldeltager ved årets Vig Festival, som deltog i festivalen, selvom han ikke havde købt billet, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den 17-årige mand fra Holbæk erkendte, at han var hoppet over et hegn for at komme ind. Han blev sigtet for overtrædelse af straffeloven og bortvist fra stedet og kan nu forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk