15. august 2020
På det nye initiativ »Ovnhus - vinter« kan gæsterne i Pakhus Galleriet i Nykøbing Sjælland gå inden døre og se på kunsthåndværk i ro og mag. Her er det tekstil-kunsthåndværk med plantesaft-tryk, kreeret af  Bee Bowen.  Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

På det nye initiativ »Ovnhus - vinter« kan gæsterne i Pakhus Galleriet i Nykøbing Sjælland gå inden døre og se på kunsthåndværk i ro og mag. Her er det tekstil-kunsthåndværk med plantesaft-tryk, kreeret af Bee Bowen. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ovnhus-markedet er rykket inden døre: Helt forrygende start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ovnhus-markedet er rykket inden døre: Helt forrygende start
Opdateret 04. december 2019 kl. 19:55
Odsherred - 04. december 2019 kl. 19:38
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ovnhus Kunsthåndværkermarked og Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland har fået en forrygende start på det nye initiativ »Ovnhus - vinter«.

Det berømte kvalitets-marked, kendt fra havnen i Nykøbing Sjælland om sommeren, er rykket inden døre i Pakhus Galleriet i dagene helt frem til jul. Kun mandage er der lukket.

- Vi er helt overvældet over besøgstallet de første 10 dage. I åbningsweekenden i november havde vi op mod 500 besøgende. Der har aldrig været så mange gæster før til en åbnings-weekend i Pakhus Galleriet. Det er helt vildt, siger Jesper Bertelsen, leder af Odsherred Biblioteker og Kulturhuse.

- I den forgangne weekend har vi haft cirka 150 gæster, og på hverdagene har vi haft 40-50 besøgende i snit. Det er også virkelig flot, vurderer Jesper Bertelsen.

Han har inviteret Ovnhus Kunsthåndværkermarked

inden døre for at skabe liv i Pakhus Galleriet i en normalt stille periode og for at afsøge nye udstillings-muligheder med kunsthåndværk.

- For mig at se er det allerede en succes, siger Jesper Bertelsen, der har aftalt en tre-årig prøveperiode med Ovnhus Kunsthåndværkermarked.

Formand for Ovnhus-markedet, smykkekunstner Trine Starup, Hørve, er begejstret for den modtagelse, »Ovnhus - vinter« har fået.

- Alene det, at 33 af vores kunsthåndværkere fra markedet på havnen i sommer sagde ja til at stille op til det nye initiativ er jo fantastisk.

- Og vi har haft en helt forrygende start med virkelig mange besøgende. Når man også kigger på salget indtil nu, tegner det godt alt sammen. Vi er meget glade, siger Trine Starup.

- Det er også fantastisk, at Pakhuset bakker os op med frivillig arbejdskraft, der kommer og passer udstillingen de dage, hvor vi ikke selv gør det, så vi kan holde så meget åbent.

- Vi kan mærke på gæsterne, at de er glade for at kunne gå inden døre og se på kunsthåndværk i ro og mag, siger formanden.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk