26. februar 2021
Elever på Højby Skole kan se frem til nye computere, når de ældste klasser vender tilbage. Foto: Per Christensen
Elever på Højby Skole kan se frem til nye computere, når de ældste klasser vender tilbage. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overraskelse venter de ældste klasser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overraskelse venter de ældste klasser
Odsherred - 22. februar 2021 kl. 12:27
Af Helene Nielsen

På Højby Skole er man glad for, at de yngste elever nu er vendt tilbage i undervisnigen. Et sted på skolen står der imidlertid en pæn stak chromebook-computere i papkasser og venter på, at de ældste elever også skal komme tilbage.

Indkøb af de bærbare er en langsigtet investering fra skolens side.

- Ved at købe nye bærbare computere til alle elever fra 4. til og med 9. klasse, har vi computere i mange år. En chromebook skulle gerne holde skoletiden ud, hvis en elev får den i 4.klasse. Så skal vi fremadrettet kun investere i nye coputere til en enkelt årgang ad gangen. Men de er jo altså kun til låns for eleverne, fortæller viceskoleleder Peter Holm.

Højby Skole har gennem mange år oparbejdet et særligt fokus på at indarbejde programmering og teknologi i flere fag lige fra første til sidste skoledag. Skolen har en lang tradition for at anvende digitale værktøjer i undervisningen, så arbejdet med digitale værktøjer er en naturlig og integreret del af skolelivet på alle årgange og i alle fag. Selv om de yngste elever ikke bliver udstyret med en bærbar, de kan tage med hjem, så tror Peter Holm, det vil være til stor gavn for It-undervisningen i klasserne, at eleverne fra 4.klasse og opefter får det samme udgangspunkt med den samme type bærbare computer.

- Vi venter til alle er tilbage i skolen, og så håber vi, at 9. klasserne også kan nå, at være med inden de er færdige, siger Peter Holm.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk