15. december 2018
Der kan være rift om leje af lokalerne i Fårevejle forsamlingshus. Ikke mindst fordi aftaler lavet før december sidste år ikke er blevet overdraget til husets nye ejer. (Arkiv)
Der kan være rift om leje af lokalerne i Fårevejle forsamlingshus. Ikke mindst fordi aftaler lavet før december sidste år ikke er blevet overdraget til husets nye ejer. (Arkiv)
Foto: FOTO: Lotta Lemche
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ordrebog glemt: Forsamlingshus overbooket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ordrebog glemt: Forsamlingshus overbooket
Opdateret 07. marts 2018 kl. 07:14
Odsherred - 07. marts 2018 kl. 06:50
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Simon Thurisingam var en glad mand, da han den 1. december sidste år overtog Fårevejle forsamlingshus, som er privatejet, og bruges til udlejning af lokaler til konfirmationer, fødselsdage og andre festlige lejligheder.

Ved overdragelsen af huset glemte den tidligere ejer af huset dog, at give Simon Thurisingam listen over de bestillinger, som allerede var modtaget for fester i 2018.

- Det har givet lidt problemer. Vi havde en mand herinde søndag, som havde lejet forsamlingshuset til konfirmation den 6. maj. Men det vidste jeg ikke, så jeg havde allerede lejet huset ud til en anden fest, fortæller Simon Thurisingam.

Det lykkedes, at få de to fester placeret i forsamlingshusets forskellige festlokaler, og alle har været tilfredse med den måde, det nu er blevet arrangeret på. Men nu frygter Simon Thurisingam, at man skal rende ind i flere dobbelt-bestillinger.

- Skulle der være andre, som har bestilt leje af lokaler hos den tidligere ejer af forsamlingshuset, må de meget gerne kontakte mig. For alle bookninger fra før den 1. december, har jeg ikke fået besked om. Så ringe endelig, så vi kan finde en løsning, siger den bekymrede forsamlingshusvært.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk