30. oktober 2020
Bestyrelsesformand i Poul Johansen Maskiner, Teddy Wivel, ser positivt på fremtiden trods millionunderskud.
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsesformand i Poul Johansen Maskiner, Teddy Wivel, ser positivt på fremtiden trods millionunderskud.
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Optimisme trods millionunderskud hos kendt maskinfabrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optimisme trods millionunderskud hos kendt maskinfabrik
Odsherred - 22. maj 2019 kl. 11:25
Af Marianne Nielsen

Trods et underskud på knapt ti millioner, er bestyrelsesformand for Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle optimistisk omkring fremtiden. For selvom der er et underskud på bundlinjen, så er det dog skrumpet - fra et minus på 24,5 millioner kroner i 2017 til 9,9 millioner kroner i 2018 i følge det seneste årsregnskab, som Poul Johansen Maskiner A/S i Fårevejle netop har offentliggjort.

De røde tal var ventet. Allerede i forbindelse med 2017-regnskabets offentliggørelse gjorde bestyrelsesformand Teddy Wivel sig ingen forhåbninger om et overskud i 2018. Heldigvis blev skuden vendt halvvejs gennem året.

- Det underskud vi har for 2018 er egentlig alene relateret til det første halvår, så fra 1. juli går det lige op i forhold til forventningerne, siger bestyrelsesformanden.

Den 1. februar sidste år tiltrådte Benny Smith som ny direktør, som sammen med en ny økonomichef gik i gang med at stoppe blødningen i regnskaberne.

- Det stykke arbejde han, den nye økonomichef og resten af ledergruppen gik i gang med, resulterede i at tingene begyndte at forbedre sig. Det vi kan se, at de første fire måneder af 2019 kører vi med overskud. Det er i hvert fald en dejlig forbedring og vi budgetterer med overskud for hele 2019, siger Teddy Wivel i en artikel, som Nordvestnyt bringer onsdag.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk