27. september 2020
Fire unge mænd har i to døgn overnattet på den private shelterplads ved det gamle Annebjerg Vandrerhjem i Nykøbing Sjælland, uden at spørge om lov, og har efterladt pladsen tilrodet. - De er bare kørt og har efterladt deres ragelse, siger opsynsmand Asger Christensen. Privatfoto
Fire unge mænd har i to døgn overnattet på den private shelterplads ved det gamle Annebjerg Vandrerhjem i Nykøbing Sjælland, uden at spørge om lov, og har efterladt pladsen tilrodet. - De er bare kørt og har efterladt deres ragelse, siger opsynsmand Asger Christensen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opsynsmand chokeret: Unge efterlod ragelse på privat shelterplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opsynsmand chokeret: Unge efterlod ragelse på privat shelterplads
Opdateret 11. august 2020 kl. 19:17
Odsherred - 11. august 2020 kl. 19:05
Af Stefan Andreasen

Skumhynder fra en sofa, en sort plastik-balje, to ødelagte, afbrændte stole, en indkøbskurv fra Netto, en fiskestang og fiskegrej, plus andre ting og sager, smidt omkring og efterladt på området.

Det var det syn, der mødte pensionist og opsynsmand Asger Christensen, da han fredag i sidste uge kiggede til shelterpladsen ved det tidligere Annebjerg Vandrerhjem i Nykøbing Sjælland.

Vandrerhjems-bygningen er nu ejet af naboen Jens Nielsen. Men man kan stadig få lov til at overnatte på shelterpladsen, ved at henvende sig og betale efter hver overnatning på MobilePay.

De fire unge mænd, der blev set ankomme på cykler til shelterpladsen onsdag, kørte fra regningen.

Og efterlod roderiet til Asger Christensen.

- De er også kørt fra en kabeltromle med ledning og et 50 meter langt, kraftigt gummikabel, som de havde lagt ud over græsplænen og voldgraven for at få strøm fra det gamle vandrerhjem. Men det lykkedes ikke for dem.

- De må være lokalkendte, for de har haft en idé om, at man kan hente strøm til shelterpladsen, vurderer Asger Christensen.

Fra et skur ved vandrerhjemmet har de også taget et pælebor og en trillebør til at køre brænde i. Det hele var bare smidt på shelterpladsen.

- De har overnattet i én af shelterne i to dage, og så er de bare kørt og har efterladt alt deres ragelse. Det er en trist og respektløs opførsel, mener Asger Christensen, der holder øje med shelterpladsen og slår græs ved vandrehjems-bygningen.

Han har nu ryddet op efter de unge.

- Det er møg-hamrende irriterende. Dybt respektløst at opføre sig sådan på privat grund. De har også taget et skilt fra Odsherreds Museum og ødelagt det, siger Asger Christensen.

- Heldigvis har de da samlet deres madaffald og smidt det i skraldespanden, lyder det fra opsynsmanden, der bor tæt ved shelterpladsen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk