19. oktober 2021
Huset på Bøgebjergvej 2, i Fårevejle, skal ikke i fremtiden huse opholdsstedet Ørbækskilde. De er raget uklar med udlejeren, og har stoppet renovering. Foto: Marianne Nielsen
Huset på Bøgebjergvej 2, i Fårevejle, skal ikke i fremtiden huse opholdsstedet Ørbækskilde. De er raget uklar med udlejeren, og har stoppet renovering. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opholdssted er raget uklar med udlejer, så nu flytter de

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opholdssted er raget uklar med udlejer, så nu flytter de
Odsherred - 30. januar 2021 kl. 11:46
Af Martin Hoffmann Kønig

Opholdsstedet Ørbækskilde har valgt at opsige lejekontrakten på det hus på Børgebjergvej 2, i Fårevejle, hvor de har haft beboere boende selvom huset var stærkt renoveringsmodent.

arrow Læs også: Sigtet for drab på socialpædagog gik frivilligt med til fortsat fængsling

Husets tilstand er kommet frem efter, at en ansat blev knivdræbt på Ørbækskildes andet domicil på Riisvej, i Veddinge, og Socialtilsyn Øst har tidligere krævet en detaljeret plan for både udvendig og indvendig renovering af huset, men det sættes nu på hold.

I et brev til Socialtilsyn Øst skriver Ørbækskildes ledelse, at deres dialog med husets udlejer er ikke eksisterende, og at de derfor har sagt lejemålet op med endelig fraflytning den 31.juli.

Kommer nye boliger

Beboerne skal dog allerede i løbet af foråret flytte sammen på Riisvej, og beboerne er i denne uge er blevet orienteret om den snarlige flytning.

Selvom husets udlejer allerede i december diskede op med en renoveringsplan med otte konkrete ting, han ville udbedre snarest, så skriver Ørbækskildes ledelse, at renoveringsplanen ikke er blevet overholdt.

I lyset af drabet i december, af driftsmæssige årsager og af hensyn til beboerne vil Ørbækskilde vil opholdsstedets seks beboere snarest blive samlet i huset på Riisvej, der er ejet af foreningen Livsværk, og her vil der efter renovering af et badeværelse blive indrettet syv boliger med fællesarealer, og med det som Ørbækskildes ledelse kalder attraktive udearealer.

Ifølge Ørbækskildes plan skal der på sigt indrettes op til 11 boliger på Riisvej.

arrow Efter drabet er opholdssted presset: Beboerne forsvinder
14. februar 2021 kl. 08:02 Opdateret: kl. 15:49
arrow Formodet drabsmand var i god udvikling før drabet
02. februar 2021 kl. 13:40 Opdateret: kl. 08:37
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk