6. juni 2020
Formand for Vig Festival, Ole Larsen, opfordrer gæsterne til at beholde deres billetter til festivalen i 2021 - her hjælper han til ved festival-indgangen (foto fra 2017).
Formand for Vig Festival, Ole Larsen, opfordrer gæsterne til at beholde deres billetter til festivalen i 2021 - her hjælper han til ved festival-indgangen (foto fra 2017).
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opfordring fra festival: Behold billetterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opfordring fra festival: Behold billetterne
Odsherred - 08. april 2020 kl. 09:26
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig Festivals bestyrelse opfordrer nu festival-gæsterne til at beholde deres indkøbte billetter og bruge dem til festivalen i 2021.

arrow Læs også: Festival: Besked om billetter til alle gæster

- Vi håber, at folk vil støtte op om festivalen på den måde. Jo flere, der vælger at beholde deres billetter, jo bedre fundament har vi for at lave en god festival i 2021. Vi arbejder på at overføre musikprogrammet for 2020 til festivalen i 2021, siger formand Ole Larsen.

- Heldigvis har vi lavet tre gode festivaler i træk med overskud. Nu håber vi, at vi kan få gavn af hjælpepakken, så festivalen måske kan gå i nul og undgå underskud. Under alle omstændigheder kan vi sige med sikkerhed, at der vil komme en Vig Festival i 2021, siger Ole Larsen.

Festivalen opfordrer også gæsterne til at holde fast i deres campingbilletter og teltkøb.

Umiddelbart efter påske vil bestyrelsen komme med en udmelding om, hvordan det kommer til at foregå, hvis man ikke ønsker at beholde sin billetter.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at løse det, så alle gæster føler sig ordentligt behandlet, indenfor de rammer der er til rådighed, lover Ole Larsen.

arrow Festival og cykelløb kan ikke gennemføres i planlagt form
08. april 2020 kl. 10:07 Opdateret: kl. 10:07
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk