3. juli 2020
Højt humør og tyroler-tøj. Der er garanti for sjove udklædninger og festlig stemning til Oktoberfest i Nordgårdshallen den 26. oktober. Foto: Mie Meel
gallery icon

Se billedserie

Højt humør og tyroler-tøj. Der er garanti for sjove udklædninger og festlig stemning til Oktoberfest i Nordgårdshallen den 26. oktober. Foto: Mie Meel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oktoberfest nærmer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oktoberfest nærmer sig
Odsherred - 13. oktober 2019 kl. 19:57
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nykøbing: Så er det snart tid til at finde tyrolerhatten frem. Arrangørerne melder om godt gang i billetsalget til den årlige oktoberfest i Nordgårdshallen i Nykøbing. Festen er efterhånden blevet en tradition, og mange kommer flot klædt i farverige dirndl-kjoler og lederhosen.

- De første 500 billetter er allerede solgt, og vi forventer at der i alt kommer cirka 600 deltagere. Bordreservationerne tikker støt ind via vores facebookside, og igen i år er folk kreative med bordnavnene: Vikingerne, Kanalhusene, Kævling, Alpehytten, DK Party, Beauty Bosserne, Schwarzwald, Trykkergården, REMA1000, Sismofiss, Skrigeskinkerne, Nej-bordet, Eliten, Brian og Tøserne, og mange flere har allerede meldt deres ankomst, oplyser Lars Starup fra arrangørgruppen i en pressemeddelelse.

Det er Støtteforeningen for Nykøbing IF, der for sjette år arrangerer Oktoberfest i Nordgårdshallen i Nykøbing Sj. Som altid afholdes festen den sidste lørdag i oktober, i år altså lørdag den 26. oktober.

Der er stadig billetter at købe, men da arrangørerne har besluttet, at deltagerantallet ikke skal overstige 600, tynder det efterhånden ud i stakken af billetter.

Nykøbing IF stiller med mange hjælpere, både fra ungdoms- og seniorafdelingen, ligesom klubbens veteraner er de bærende kræfter i arrangementet. Overskuddet fra festen går til at støtte idrætsforeningen med deltagelse i sportsarrangementer, udflugter og lignende.

- På den helt lange bane er Støtteforeningens mål at kunne hjælpe NIF til større investeringer, siger Lars Starup.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk