27. maj 2020
I et par måneder har denne campingvogn været placeret ved Klint Kalkbrud. Odsherred Kommune er nu klar til at betale for at få den fjernet. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

I et par måneder har denne campingvogn været placeret ved Klint Kalkbrud. Odsherred Kommune er nu klar til at betale for at få den fjernet. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øjebæ vil blive fjernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øjebæ vil blive fjernet
Odsherred - 23. oktober 2019 kl. 20:45
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den har stået midt i Klint Kalkbrud i et par måneder. En campingvogn, som nogle har transporteret ad den smalle sti til det naturskønne område. En campingvogn, som er spækket med affald, blandt andet bøger, kufferter, billeder og diverse kasser.

Men der er ingen nummerplade på campingvognen, så det har ikke været muligt at spørge ejermanden, hvorfor campingvognen ikke bliver hentet.

På Facebook har campingvognen vakt skribenternes forargelse i længere tid, og nu har Odsherred Kommunes trafikteam taget affære.

Lise Rohden fra trafikteamet bekræftede mandag på Facebook, at kommunen har sat en entreprenør til at fjerne campingvognen. Hun skriver blandt andet, at campingvognen falder lidt »uden for kategori« på grund af dens placering - og at det er grunden til, at kommunen ikke har handlet før. Der er ikke stelnummer på campingvognen, og derfor var det ikke muligt at finde ejeren. Hun skriver endvidere, at »politiet har godkendt bortskaffelse«.

Den sidste udvej
»Alt andet lige må det også være sidste udvej, at kommunen betaler for bortskaffelse af privat, henkastet affald. Det er jo vores alle sammens skattekroner, og det ærgrer mig da, hver gang jeg er nødt til at bruge kommunens penge på den slags. Fra tid til anden ser vi også, at affald/henstillede campingvogne forsvinder »af sig selv« uden vores indblanden, og det er alt andet lige at foretrække«, skriver medarbejderen fra trafikteamet.

Entreprenøren havde mandag formiddag endnu ikke fjernet campingvognen, og trafikteamet rykkede derfor en ekstra gang for at sikre, »at campingvognen bliver sendt til månen så hurtigt som muligt«.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk