2. december 2020
Frømandskorpset er et af de specialkorps, der er sværest at blive optaget i, og i næste uge skal de første prøver tages i en lokal svømmehal. Foto: Mie Neel
Frømandskorpset er et af de specialkorps, der er sværest at blive optaget i, og i næste uge skal de første prøver tages i en lokal svømmehal. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ødelagt svømmehalstag giver Frømandskorpset prøvebøvl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ødelagt svømmehalstag giver Frømandskorpset prøvebøvl
Odsherred - 21. oktober 2020 kl. 06:31
Af Martin Hoffmann Kønig

Frømandskorpset blev forkælet, da Asnæs Svømmehal skulle renoveres for år tilbage, for her blev der skruet skruer i svømmebassinets bund, så korpset nemt kunne etablere den forhindringsbane, som de skal bruge til den årlige optagelsesprøve.

arrow Læs også: Adgang forbudt: Svømmehal spærret af med hegn

En væsentlig forbedring fra tidligere, hvor frømændene måtte sænke tunge blyklodser i bassinet for at kunne lave banen.

Optagelsesprøven løber af stablen i næste uge, men ikke i Asnæs, hvor svømmehallen er blevet lukket, på grund af et ødelagt tag, og det har givet specialkorpset udfordringer, som dog ser ud til at være løst.

»Med god hjælp fra Odsherred Kommunes halinspektør, der virkelig har »lagt sig i tøjret« for at hjælpe os, har vi fundet et andet sted, for det er vigtigt at være i et rigtigt svømmebassin, hvor vi kan observere aspiranterne for om de har tekoppeøjne eller om de er trygge ved at være i vandet. Svømmedelen er kun starten på optagelsesprøven, så er de ikke helt trygge her, så skal de nok træne lidt mere, før de tager prøven igen,« siger Jens Bach.

Optagelsesprøven kommer til at forløbe som planlagt i næste uge, men altså ikke i Asnæs, og da frømændene lever bedst i anonymitet, vil han ikke sige hvor, kun at frømandsaspiranterne kommer til at være en hel dag og nogle timer en anden dag, i en lokal svømmehal.

arrow Taget risikerer at kolapse, nu skal der findes over 15 mio. kr.
21. oktober 2020 kl. 09:21 Opdateret: kl. 09:21
arrow Taget kan kollapse: Afspærrer rundt om svømmehal
14. oktober 2020 kl. 14:54 Opdateret: kl. 14:54
arrow 800 svømmere kan ikke komme i vandet
14. oktober 2020 kl. 06:49 Opdateret: kl. 14:28
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk