23. maj 2019
Formanden for Odsherred Turistråd, Mads Bøttger, opfordrede til, at Odsherred bliver markedsført på andet end sol og sommer.
gallery icon

Se billedserie

Formanden for Odsherred Turistråd, Mads Bøttger, opfordrede til, at Odsherred bliver markedsført på andet end sol og sommer.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Odsherred er mere end sol og sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odsherred er mere end sol og sommer
Opdateret 02. november 2018 kl. 09:28
Odsherred - 02. november 2018 kl. 07:55
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I flere år har Odsherred Turistråd haft et ønske om at udvide sæsonen. Og sådan er det fortsat. Og det var et emne, som optog sindene, da turistrådet torsdag holdt turismekonference på Hotel Højby Sø.

- Vi kan ikke have flere turister i juli, så man kan sige, at vi har sejret os ihjel. Hvad generationer kæmpede for at opnå, er nu nået. Men nu skal vi videre. Vi skal turde at sætte andet end billeder af sol og sommer i vores turistbrochurer. Vi skal vise, at Odsherred er skønt hele året, også når der er løvfald eller vinter, sagde Mads Bøttger, formand for Odsherred Turistråd.

Joan Thygesen fra Odsherred Zoo Rescue oplyste, at hun havde haft 2000 gæster i efterårsferien. Og Mads Bøttger sagde, at der havde været en belægningsprocent på Dragsholm Slot på 90 i samme ferie.

- Det er en investering i sommerperioden, at vi har åbent i efterårsferien, for får kunderne en god oplevelse i efterårsferien, kommer de jo igen, sagde Joan Thygesen.

I en paneldiskussion blev sæson-vinklen kommenteret flere gange.

- Det kan lade sig gøre at have flere sæsoner, men man kan ikke sælge sommer i oktober. I Nordtyskland sælger man december-produkter med en belægning på 90 procent, sagde Jens Haugsted, direktør i Dansk Kystturisme og Naturturisme.

- Der skal være ryddet ordentlig op på cykelstierne, også uden for højsæsonen, sagde Klaus Bondam, som er medlem af Odsherred Turistråds bestyrelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk