25. september 2020
Der kommer en mobil sauna på Odden. Kunstneren Maj D er lykkedes med en crowdfunding, der har gjort det økonomisk muligt. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Der kommer en mobil sauna på Odden. Kunstneren Maj D er lykkedes med en crowdfunding, der har gjort det økonomisk muligt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oddens sauna er nu i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oddens sauna er nu i hus
Odsherred - 17. januar 2020 kl. 14:44
Af Niels Sørensen

Kunstneren Maj D, som har det åbne kunstnerværksted YdreLand på Yderby Lyng, er kommet i mål med en crowdfundingkampagne kaldet »Nyt Vinterliv på Odden«, der skal skaffe en mobil sauna til Odden.

50.000 kroner skulle samles ind for at realisere projektet, og det lykkedes to dage før deadlinen den 17. januar.

Saunaen skal have base på YdreLand, der ligger omtrent for enden af Grøftekanten på Yderby Lyng med udsigt over Sejerøbugten, men være tilgængelig og brugbar for alle på Odden - foreninger, lokalbefolkning, sommerhusgæster. Netop derfor bliver den placeret på en trailer og er derved mobil.

- Det er utrolige lettelse efter så mange måneders arbejde. Tusind tak til alle, der på den ene eller den anden måde, stort såvel som småt, har støttet os, lyder det fra Maj D.

Crowdfunding er en måde, hvor man via internettet kan tiltrække investorer til en ny forretning eller et produkt. De interesserede splejser så at sige.

- En ting er jeg særligt glad for, nemlig at flere skriver »Tillykke til Odden« og »Tillykke til os« på Facebook. For den kommende sauna på YdreLand er et bidrag til hele Odden og alle os, der huserer her, og ikke kun til YdreLand. Og det har netop været vigtigt for mig, at folk skulle opfatte saunaen som et sted for alle. Derfor valgte jeg at køre det som et crowd­funding-projekt, siger Maj D.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk