19. oktober 2021
Byrådsmedlem Erik Winther (v) deler ud af sine nytårsforsætter.
Byrådsmedlem Erik Winther (v) deler ud af sine nytårsforsætter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårsforsæt: Et glas vin hver aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårsforsæt: Et glas vin hver aften
Odsherred - 28. december 2019 kl. 15:07
Af Helene Nielsen

Nytårsforsætter handler ofte om rygestop og slankekure, men for politikerne i Odsherred byråd er der lidt tungere og mere omfattende visioner på ønskelisten. Nordvestnyt har spurgt ind til de politiske ønsker for det nye år. Som medlem af kultur- og folkeoplysningsudvalget sender Erik Winther (V) en nytårsraket af sted med ønsket om støtte til kommunens fodboldspillere:

- Jeg forventer, at Borgmesteren og direktionen har lært af 2019, hvor der ikke var det bedste overblik og dermed heller ikke styr på økonomien og med en stor regnefejl på 30 millioner kroner. Det var pinligt, men det gav da mange borgere et billigt grin og også en del forargelse over, hvordan det kunne ske. Så i 2020 skal der være styr på budgetterne og dermed også økonomien. Vi skal i Kultur og Folkeoplysningen have rystet posen, så alt kan komme i spil med hvordan det hele er organiseret og er det de rigtige arrangementer med videre vi støtter.

Jeg håber, at der bliver penge til et par kunstgræsbaner i 2021. Nu er der postet mange penge i teatret, så nu må det være tid til at støtte "Grovkulturen" og de 1.600 fodboldspillere i kommunen.

Udover byrådsarbejdet er jeg formand for Fårevejle Hallen og her forsøger vi at blive mere grøn. Vi har allerede plantet en del frugttræer og der plantes flere i foråret. Vi skal finde løsninger på, hvordan vi kan nedbringe energiforbruget. Så der er flere opgaver, der skal bruges tid på.

Nytårsaften er der ingen faste traditioner og jeg har for mere end 20 år siden lavet et Nytårs fortsæt. Jeg ville hver aften til min mad drikke et glas vin og det har jeg holdt. Så politikere kan altså goldt holde deres løfter, skriver Erik Winther.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk