23. oktober 2020
Nyåbnede Oddens Spisehus & Cafeteria er indrettet den tidligere købmandsbutik på Oddenvej 137 - direkte ud til Kattegat.

Fotos: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Nyåbnede Oddens Spisehus & Cafeteria er indrettet den tidligere købmandsbutik på Oddenvej 137 - direkte ud til Kattegat. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt spisehus åbnet i tidligere købmandsbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt spisehus åbnet i tidligere købmandsbutik
Odsherred - 26. januar 2020 kl. 09:10
Af Henrik Uhre-Prahl

- Vi håber og tror, at både lokale, sommerhusgæster og de mange, der skal til og fra færgen på Sjællands Odde vil finde vej til vores nye cafe, lyder det fra Mesut Deveci.

Han er indehaver af Cafe Noova i Havnebyen og har nu investeret i lokalerne på Oddenvej 137, der ligger direkte ud til til Oddenvej og Kattegatkysten. Stedet husede tidligere Kattegat-købmanden.

Han - der har mere end 30 års erfaring i restaurationsbranchen - har tidligere også drevet café i Havnsø, men den er nu afhændet. Han og familien driver desuden Cafe Noova i Hvalsø. Og går det, som han ønsker, vil han åbne endnu en café eller to på Sjælland i løbet af i år.

Overtog før jul

Her har han og familien indrettet Oddens Spisehus & Cafeteria. Få dage før jul overtog de og nu er alt på plads - inklusive et stooort skilt ud til vejen, der fortæller, at her serveres også pizza.

- Det skal vi have med, lyder det med et bredt smil fra Mesut. Han ved, at ikke mindst de mange passerenede bilister sætter pris på at kunne få et stykke pizza og en forfriskning med på vejen.

Helårsrestaurant

Oddens Spisehus og Cafeteria, der har et stort og varieret spisekort, vil være en helårsåben restaurant. Og i sommersæsonen vil man også kunne finde plads udenfor, hvor man endnu bedre kan nyde udsigten over Kattegat - og måske en is eller to på terrassen.

- Vi vil åbne tidligt om morgenen, så vi kan sige godmorgen til de første færgegæster. Og med et varieret udbud, et godt menukort med blandt andet faste gode menu-tilbud hver tirsdag, onsdag og torsdag, håber vi naturligvis at mange vil smage på, hvad vi kan, slutter Mesut Deveci.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk