26. maj 2020
Takket være Miljø- og Energilandsby Stenstrup og LOF Nordvestsjælland kommer der nu foredrag i Stenstrup Forsamlingshus. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Takket være Miljø- og Energilandsby Stenstrup og LOF Nordvestsjælland kommer der nu foredrag i Stenstrup Forsamlingshus. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt samarbejde om miljø- og klima-foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde om miljø- og klima-foredrag
Odsherred - 02. oktober 2019 kl. 21:35
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen Miljø- og Energilandsby Stenstrup samarbejder med LOF Nordvestsjælland om et foredrag med debattør Signe Wenneberg, tirsdag den 12. november i Stenstrup Forsamlingshus i det nordlige Odsherred.

- Miljø- og Energilandsby Stenstrup henvendte sig, og vi sagde ja, fordi idéen med Signe Wenneberg er virkelig god; miljø- og klima-bevidstheden er blevet meget større hos folk på kort tid, og folk vil gerne høre om, hvad man kan gøre i hverdagen, siger leder af LOF Nordvestsjælland, Karina Vincentz.

- Vi vil gerne arbejde sammen med foreninger om arrangementer. Og vi vil gerne ud i forsamlingshusene, ud i de mindre byer. Det her er en del af vores rolle som folkeoplysningsforbund, siger LOF-lederen.

LOF Nordvestsjælland sørger for kontrakterne med foredragsholderne og billetsalget; foreningernes frivillige sørger for lokaler, stiller stole op og står for salg af drikkevarer.

- LOF Nordvestsjælland går ind i samarbejdet med en større økonomisk ballast. Vi går ikke nedenom og hjem, hvis der skulle komme for få mennesker, siger Karina Vincentz.

I Miljø- og Energilandsby Stenstrup er der glæde over LOF's engagement.

- Vi vil jo rigtigt gerne arrangere foredrag med personer, som taler om de klima- og miljø-emner, vi interesserer os for. Og gerne i forsamlingshuset, siger Sofie Stampe fra bestyrelsen.

- Signe Wenneberg er en kendt stemme i klima- og miljødebatten, og hun gør det jordnært med sin hverdags-aktivisme - vi kan alle gøre en indsats i forhold til klima og miljø. Hun gør det spiseligt for os, mener Sofie Stampe.

Miljø- og Energilandsby Stenstrup vil gerne arrangere flere klima-foredrag.

- Vi drømmer jo om et foredrag med Anders Morgenthaler, men der sætter vi måske nok barren lidt højt, siger Anders Stampe fra bestyrelsen.

- Den tanke skal vi da arbejde videre på. Vi er helt klart med på Morgenthaler, siger Karina Lorentz.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk