22. september 2020
Takket være Miljø- og Energilandsby Stenstrup og LOF Nordvestsjælland kommer der nu foredrag i Stenstrup Forsamlingshus. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Takket være Miljø- og Energilandsby Stenstrup og LOF Nordvestsjælland kommer der nu foredrag i Stenstrup Forsamlingshus. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt samarbejde om miljø- og klima-foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde om miljø- og klima-foredrag
Odsherred - 02. oktober 2019 kl. 21:35
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen Miljø- og Energilandsby Stenstrup samarbejder med LOF Nordvestsjælland om et foredrag med debattør Signe Wenneberg, tirsdag den 12. november i Stenstrup Forsamlingshus i det nordlige Odsherred.

- Miljø- og Energilandsby Stenstrup henvendte sig, og vi sagde ja, fordi idéen med Signe Wenneberg er virkelig god; miljø- og klima-bevidstheden er blevet meget større hos folk på kort tid, og folk vil gerne høre om, hvad man kan gøre i hverdagen, siger leder af LOF Nordvestsjælland, Karina Vincentz.

- Vi vil gerne arbejde sammen med foreninger om arrangementer. Og vi vil gerne ud i forsamlingshusene, ud i de mindre byer. Det her er en del af vores rolle som folkeoplysningsforbund, siger LOF-lederen.

LOF Nordvestsjælland sørger for kontrakterne med foredragsholderne og billetsalget; foreningernes frivillige sørger for lokaler, stiller stole op og står for salg af drikkevarer.

- LOF Nordvestsjælland går ind i samarbejdet med en større økonomisk ballast. Vi går ikke nedenom og hjem, hvis der skulle komme for få mennesker, siger Karina Vincentz.

I Miljø- og Energilandsby Stenstrup er der glæde over LOF's engagement.

- Vi vil jo rigtigt gerne arrangere foredrag med personer, som taler om de klima- og miljø-emner, vi interesserer os for. Og gerne i forsamlingshuset, siger Sofie Stampe fra bestyrelsen.

- Signe Wenneberg er en kendt stemme i klima- og miljødebatten, og hun gør det jordnært med sin hverdags-aktivisme - vi kan alle gøre en indsats i forhold til klima og miljø. Hun gør det spiseligt for os, mener Sofie Stampe.

Miljø- og Energilandsby Stenstrup vil gerne arrangere flere klima-foredrag.

- Vi drømmer jo om et foredrag med Anders Morgenthaler, men der sætter vi måske nok barren lidt højt, siger Anders Stampe fra bestyrelsen.

- Den tanke skal vi da arbejde videre på. Vi er helt klart med på Morgenthaler, siger Karina Lorentz.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk