6. august 2020
Malte har tegnet  logoet, som mandag blev valgt af skolens elever og et dommerpanel. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Malte har tegnet logoet, som mandag blev valgt af skolens elever og et dommerpanel. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt logo til Hørve Skole er designet af Malte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt logo til Hørve Skole er designet af Malte
Odsherred - 03. december 2019 kl. 11:24
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var hele 73 forslag at vælge imellem, men Maltes var den bedste, da Hørve Skole mandag eftermiddag udløste spændingen om skolens nye logo. Det var ikke nogen helt let opgave at vælge nyt skolelogo, da forslagene var meget forskellige. Derfor havde skolen også haft de mange logo-forslag til beskuelse i aulaen siden tirsdag i sidste uge, så både eleverne, forældre og bedsteforældre havde rig mulighed for at gennemgå dem alle og stemme på deres favorit.

Alle forslag kom i en papkasse, og først da klokken slog 17:00 blev kassen fjernet og taget med ind på afdelingsleder Susanne Kerndrups kontor til optælling.

Det foregik ved »Vild Med Dans«-metoden, hvor publikums stemmer talte for halvdelen af karakteren, og dommerpanelets stemmer ligeledes havde 50 procent at skulle have sagt.

Dommerpanelet bestod af afdelingsledelsen, lærer Jane Jørgensen, Rikke Lykke fra afdelingsrådet samt Oliver M. Jensen og Natalie Busoke, begge 5. a, fra elevrådet, og de skulle kun bruge et lille kvarter før der kom hvid røg fra kontoret.

- Der var ikke enighed, så det blev ef flertalsafgørelse, uddybede Susanne Kerndrup.

Malte, der går i 5. a. blev præmieret med to biografbilletter og visheden om, at hans tegning med skolens karakteristiske legetårn i centrum nu bliver skolens logo.

Med professionel hjælp skal logoet nu rentegnes og finpudses, hvorefter man vil kunne finde det på brevpapir og skolens hjemmeside.

Ifølge Iben Skov Hansen fra afdelingsrådet, så kom logo-konkurrencen i stand, fordi rådet vurderede, at det kommunale logo-forslag kunne gøres bedre. Og det gjorde Malte.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk