19. september 2019
Asnæs har fået et nyt offentligt juletræ i det nyetablerede byrum Aksens Have, takket være kultur-netværket Fritidsborger. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Asnæs har fået et nyt offentligt juletræ i det nyetablerede byrum Aksens Have, takket være kultur-netværket Fritidsborger. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt juletræ i Asnæs - nu skal det bare vokse i en fart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt juletræ i Asnæs - nu skal det bare vokse i en fart
Odsherred - 13. maj 2019 kl. 15:47
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med åbningen af Aksen Have foran Kulturhus Aksen for nyligt - med små arenaer, træer, torv og stativer til hængekøjer - har byen også fået et nyt offentligt juletræ, takket være kultur-netværket Fritidsborger.

- Vi havde Europas grimmeste juletræ før, men nu har vi plantet et nyt grantræ, som vi har samlet penge til, og som kan blive til byens juletræ. Det er tre meter nu, men det skal nok vokse sig stort med alderen, siger Søren Myrup fra Fritidsborger.

Det forrige juletræ foran Kulturhus Aksen blev plantet i 2015.

Søren Myrup håber, at der fremover kan skabes mere fællesskab og engagement omkring den årlige juletræstænding i Asnæs første søndag i advent. Han og Fritidsborger glæder sig over det store, lokale engagement i åbningen af Aksens Have, hvor kulturinstitutioner, foreninger og borgere var i aktion sammen - med Kulturhus Aksen som det centrale kraftværk.

- Det er vigtigt, at de professionelle og borgerne nu er på bølgelængde med hinanden, siger Søren Myrup og foreslår jævnlige møder, hvor der kan tales om idéer til blandt andet at sætte Aksens Have i sving.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk