23. maj 2019
Lærerkommissionen vil have et landsdækkende overblik over de aktuelle forhold i folkeskolen, inden lærernes vilkår forhandles igen i 2021. Det skal de to skoler i Nykøbing være med til at give. Foto: Mik
gallery icon

Se billedserie

Lærerkommissionen vil have et landsdækkende overblik over de aktuelle forhold i folkeskolen, inden lærernes vilkår forhandles igen i 2021. Det skal de to skoler i Nykøbing være med til at give. Foto: Mik
Foto: Mikkelsen (Mik)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nykøbings skoler skal hjælpe lærerkommissionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nykøbings skoler skal hjælpe lærerkommissionen
Odsherred - 09. november 2018 kl. 11:37
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Lærerkommissionen ved udgangen af 2019 afleverer en række anbefalinger omkring lærernes arbejdstid, arbejdsmiljø og størst mulig kvalitet i undervisningen, så bliver det med input fra BillesvejSkoleleder for Nordskolen, Helle Bender Justesten fortæller, at de to skoler er blandt de 10 udvalgte skoler i Danmark, som skal understøtte kommissionens arbejde via en forundersøgelse.

- Vi er blandt 10 skoler, som er udvalgt til at være med i undersøgelsen. Den 13. november bliver jeg, min ene tillidsrepræsentant i Nykøbing og tre-fire lærere som repræsenterer både indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen interviewet, siger hun til Nordvestnyt.

Invitationen til at være med i forundersøgelserne vækker begejstring hos skolefolkene i Odsherred.

- Det er vi rigtig stolte og glade over at skulle være med til, og da jeg fik beskeden tænkte jeg »Wauw«. Jeg skal ikke til bal hos Dronningen, men det er da tæt ved, fortæller skolelederen som noterer sig den lokale lærerkreds opbakning og glæde over deltagelsen.

Det er VIVE (Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd), der gennemfører interviews med lærerne i næste uge.

Kommissionen skal afdække og komme med forslag og anbefalinger som optakt til forhandlinger mellem KL og Lærernes Centralorganisation (LC) om en arbejdstidsaftale for lærerne. Forhandlingerne skal senest være afsluttede i forbindelse med overenskomstforhandlingerne i 2021.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk