28. februar 2020
Forstander Gitte Qwist og viceforstander Hans Brandt tog forrige søndag imod 122 nye elever på Idrætsefterskolen Klintsøgaard. Foto: Torben Andersen
Forstander Gitte Qwist og viceforstander Hans Brandt tog forrige søndag imod 122 nye elever på Idrætsefterskolen Klintsøgaard. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye ledere på idrætsefterskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye ledere på idrætsefterskole
Odsherred - 21. august 2019 kl. 14:45
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

122 elever. Totalt udsolgt. Og det samme gælder i næste skoleår.

Idrætsefterskolen Klintsøgaard i Klint har i mange år været eftertragtet hos 15-17-årige, der gerne vil afsætte otte timer om ugen til en af de seks sportslinjer: Fodbold, håndbold, cykling, spring, dans og outdoor/aventure. Forrige søndag tog eleverne, 14 lærere, 10 teknisk-administrative medarbejdere, viceforstander Hans Brandt og forstander Gitte Qwist hul på et nyt skoleår.

Det er første gang, at de to ledere står med det overordnede ansvar. Hans Brandt er ny på skolen, mens Gitte Qwist blev konstitueret som forstander først i december 2018, hvor Ib Kristensen holdt op.

Bestyrelsen ansatte hende som forstander i forsommeren.

Gitte Qwist var med til at starte efterskolen op i 2000 og var i de efterfølgende år lærer på skolen. Gitte Qwist og Hans Brandt er begge læreruddannede, 51 år og aktive sportsfolk. De to ledere underviser også, Gitte Qwist i Cambridge English, Hans Brandt i matematik og springgymnastik.

- For mig betyder det meget, at det er en idrætsefterskole, jeg arbejder på. Det er også rart at arbejde med ældre elever, siger Hans Brandt.

- Jeg brænder virkelig for denne skole og hele konceptet. Der er nogle helt fantastiske muligheder i en efterskole. Jeg har fået nogle optimale rammer, idet skolen for første gang også har fået ansat en viceforstander. Jeg vægter den ledelsesmæssige sparring rigtig højt, siger Gitte Qwist.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk