21. oktober 2020
På grund af nye corona-restriktioner har Biblioteker og Kulturhuse i Odsherred valgt at aflyse Folkekøkkenet i Kulturhus Pakhuset - i første omgang til og med uge 42. Privatfoto
På grund af nye corona-restriktioner har Biblioteker og Kulturhuse i Odsherred valgt at aflyse Folkekøkkenet i Kulturhus Pakhuset - i første omgang til og med uge 42. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye corona-stramninger: Folkekøkken aflyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye corona-stramninger: Folkekøkken aflyses
Odsherred - 21. september 2020 kl. 18:54
Af Stefan Andreasen

Nedsættelsen af forsamlingsstørrelsen til 50 personer og det stigende smittetryk i Odsherred Kommune får Biblioteker og Kulturhuse i Odsherred til at aflyse Folkekøkkenet - med efterfølgende kulturelle arrangementer - der finder sted i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland, oplyser biblioteks- og kulturhusleder Jesper Bertelsen.

I en måneds tid har Pakhuset ellers kørt med en model for Folkekøkkenet, hvor der kun har været 50 pladser med billetbestilling, og personale og frivillige har gået rundt - med mundbind og visir, handsker og håndsprit - og har serveret for folk ved bordene.

Aflysningen af Folkekøkkenet gælder i første omgang til og med uge 42. Også café-salg på bibliotekerne i Nykøbing og Asnæs er aflyst i samme periode.

Der vil fortsat være afvikling af koncerter på Pakhusscenen og i Aksen i Asnæs.

Mundbind på i baren

- Det er siddende koncerter, og vi sætter stolene op på forhånd, så vi er sikre på, at der er tilstrækkelig afstand imellem gæsterne.

- Men - fordi vi har bar-salg - skal man bære mundbind, når man går ind og sætter sig, når man går i baren for at hente øl, eller når man går på toilettet, siger Jesper Bertelsen.

De nye regler gælder blandt andet til Bodil Jørgensen-koncerten »De forbudte sange«, lørdag den 26. september.

- Vi tager situationen alvorligt og retter ind, så vi mener, det er forsvarligt, siger Jesper Bertelsen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk