19. november 2018
Det bliver lidt af en maritim supervirksomhed, der skal rykke ind i de forfaldne fabriksbygninger. Planerner er i hvert fald på plads.Foto: Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

Det bliver lidt af en maritim supervirksomhed, der skal rykke ind i de forfaldne fabriksbygninger. Planerner er i hvert fald på plads.Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny virksomhed: Kendt øjebæ forvandles

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny virksomhed: Kendt øjebæ forvandles
Odsherred - 01. februar 2018 kl. 14:28
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er snart slut med at vende det hvide ud af øjnene, når talen eller blikket falder på den tidligere printpladefabrik, Ruwel, i Nykøbing.

Fabriksbygningen er blevet solgt til bådsælger Nikolaj John Runge, der flytter sin virksomhed og bopæl fra Kirke Hyllinge til Nykøbing og hans nye forretningspartner, Claus Skriver, der driver virksomheden Sailrepair på Odden, hvor han bliver boende. De har sammen stiftet firmaet Marine Garage Aps, og de åbner allerede den 1.april.

Salgsprisen vil de ikke ud med, og spørger man sælgeren, direktør, Filip Dyvekær, vil ikke fortælle om salgsprisen ligger i nærheden af de godt ni millioner kroner bygningen i 2016 blev vurderet til eller de over 21 millioner kroner, som der er ejerpantebrev i bygningen på, men han er godt tilfreds med at slippe af med fabrikken, lyder meldingen.

De to nye »fabriksejere,« flytter deres virksomheder sammen og allerede fra den 1.april lover de, at det er muligt at komme ind i en maritim virksomhed, der kommer til at tilbyde bådopbevaring, bådsalg, salg af maritimt udstyr og på førstesalen får den bløde afdeling, hvor der bliver salg og reparation af sejl og bådkalecher til huse.

Det nye firmas koncept er skarptskåret i deres fælles kompetencer. Hvis man kun vil bruge sin båd, når det er varmt og der kan sejles, så ringer man til Marine Garage, der kommer og henter båden når sæsonen går på hæld, og så bliver båden opbevaret, shinet og leveret tilbage når vandet kalder på bådkøler. Og da fabriksbygningen er ganske velisoleret, er der gode muligheder for at få opbevaret båden i en opvarmet hal.

Et par containere, en meget stor kost og så en masse timer, så vil de 2.200 m2 fabriksbygning stå klar til virksomhed, og når de to ejere skal tænke fem år frem, så er der mindst tre ansatte, for til den tid skulle de to fabrikhaller gerne være fyldt med 70 til 100 både,

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk