19. maj 2019
Den gamle Irma-lagerhal, karakteristisk bagside for Odsherred Teater, rives ned, og der bygges en ny, nedgravet teatersal på stedet. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Den gamle Irma-lagerhal, karakteristisk bagside for Odsherred Teater, rives ned, og der bygges en ny, nedgravet teatersal på stedet. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny teatersal: Afgørelse nærmer sig i arkitekt-konkurrencen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny teatersal: Afgørelse nærmer sig i arkitekt-konkurrencen
Odsherred - 13. december 2018 kl. 09:04
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De københavnske arkitektfirmaer Christensen & Co Arkitekter og Friis & Moltke A/S, der dyster i finalen i arkitektkonkurrencen for den nye teatersal på Odsherred Teater og en ny arkitektur for teatrets gågade-facade, passagen og bagsiden, har netop afleveret deres endelige, tilrettede konkurrencebidrag til gennemsyn og afgørelse i bedømmelsesudvalget.

- Nu fanger bordet. Nu har de afleveret deres bedste bud, helt færdige projekter, som de bedømmes på. Jeg må på nuværende tidspunkt ikke sige noget om indholdet i deres projekter, men generelt kan man se, at de har taget vores kommentarer fra den sidste forhandling ind og har arbejdet meget seriøst videre med dem, siger kulturchef Eva Ormstrup, Odsherred Kommune.

Hun og resten af bedømmelsesudvalget er i fuld gang med at nærlæse finale-projekterne før afgørelsen skal falde den 20. december.

Udvalget består desuden af borgmester Thomas Adelskov, kommunedirektør Torben Greve, teaterleder Simon Vagn Jensen, teaterproduktionsleder Morten Birch Nielsen, repræsentanter for de to hoved-bidragsydende fonde, Lars Nybjerg, formand for Bygningsfonden Odsherred Teater, der skal stå for byggeriet, samt arkitekt Trude Mardal fra arkitekttfirmaet Entasis som fagdommer. Niels Christian Nielsen, Rambøll Danmark, styrer arkitektkonkurrencen.

Efter afgørelsen 20. januar vil der blive udarbejdet en bedømmelsesrapport, og de to finalister kan klage over afgørelsen i en standstill-periode. Den 18. januar offentliggøres vinderen af arkitektkonkurrencen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk