13. december 2018
I baggrunden kan man lige ane vartegnet Hønsinge Mølle - nu er indkørslen til Hønsinge præget af en ny rundkørsel. Til højre afkørslen til den nye Hønsinge Omfartsvej. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

I baggrunden kan man lige ane vartegnet Hønsinge Mølle - nu er indkørslen til Hønsinge præget af en ny rundkørsel. Til højre afkørslen til den nye Hønsinge Omfartsvej. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny rundkørsel ved Hønsinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny rundkørsel ved Hønsinge
Odsherred - 17. oktober 2017 kl. 08:47
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som led i Vejdirektoratets anlæg af Hønsinge Omfartsvej ved Vig, der indvies om en uge, har området udenfor Hønsinge by gennemgået en markant forandring trafikalt og landskabsmæssigt, præget af anlægget af den nye rundkørsel.

Den ligger nu som en fordelings-station, der sender Nykøbing-Slagelsevej videre til omfartsvejen mod Vig, og med et ben ind til Hønsinge by.

I den anden ende af Hønsinge Omfartsvej er der etableret en tilsvarende ny rundkørsel ved Vig Parkvej-Odsherredsvej.

Entreprenørfirmaet Barslund A/S er færdig i Hønsinge-rundkørslen med asfaltering af vejbaner og rabatter, opsætning af kantsten og autoværn, midterparti med jordvold, lysmaster.

Et trafik-anlæg, der i den grad har ændret indtrykket, når man kører mod Hønsinge ad Nykøbing-Slagelse Landevej.

Langs den ene side, ind mod beboelses-ejendomme, har entreprenørfirmaet anlagt høje jordvolde, som skal forhindre bilernes lygte-lys i at genere beboerne.

Den 2,1 kilometer lange, to-sporede landevej Vig Omfartsvej har været et år undervejs og indvies tirsdag den 24. oktober klokken 10 af borgmester Thomas Adelskov, der klipper snoren midt på den nye vej.

Efter borgmesterens tale og snore-klip vil entreprenørfirmaets folk fjerne afspærringer og vejarbejde-skilte i de to rundkørsler for enderne af den nye omfartsvej, og hermed er vejen banet for, at man kan prøvekøre den nylagte asfalt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk