24. oktober 2020
Søren With (S), formand for børne- og uddannelsesudvalget, afleverer sammen med resten af § 17,4-udvalget  anbefalinger om til byrådet om den kriminalitetsforebyggende indsats. Foto: Mik
gallery icon

Se billedserie

Søren With (S), formand for børne- og uddannelsesudvalget, afleverer sammen med resten af § 17,4-udvalget anbefalinger om til byrådet om den kriminalitetsforebyggende indsats. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny organisering af SSP

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny organisering af SSP
Odsherred - 24. september 2020 kl. 14:55
Af Torben Andersen

Efter ni måneders arbejde er byrådets særlige §17,4 om kriminalitetsforebyggende arbejde klar til at aflevere sine anbefalinger til byrådet, som derfor kan behandle det på et temamøde den 6. oktober.

Fremtidens SSP Odsherred bliver politisk organiseret under børne- og uddannelsesudvalget, hvis formand, Søren With (S), også har siddet i 17,4-udvalget.

- Jeg synes, vi har været igennem en god proces. Vi har belyst et stort området Den kriminalitetsforebyggende indsatser består jo af mange andre instanser end SSP, og det bliver vigtigt, at vi får koordineret indsatsen bedre fremadrettet, siger Søren With.

For nogle år siden blev SSP reduceret kraftigt i Odsherred. Ung i Odsherred blev inddraget i det kriminalitetsforebyggende arbejde, men med det budgetoplæg, som byrådet skal vedtage den 6. oktober, er der lagt op til en opnormering af SSP-området, som skal organiseres under Center for Børn, Unge og Familier.

§17,4-udvalget foreslår, at der er to overordnede strategiske SSP-mål i tiden 2021-2024: Styrket organisering og samarbejde samt styrket indsats med fokus på viden og læring.

- De strategiske mål er endnu ikke så konkrete, men i forhold til en handleplan bliver det mere konkret, når det fremlægges for byrådet. SSP skal være mere kendt, både i dag-og aftentimerne, siger Søren With.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk