16. december 2018
En sigtet i sagen om et skunklaboratorium vest for Hørve var ikke til stede ved sit eget grundlovsforhør torsdag i Retten i Holbæk. Foto: Mik
En sigtet i sagen om et skunklaboratorium vest for Hørve var ikke til stede ved sit eget grundlovsforhør torsdag i Retten i Holbæk. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny mistænkt i skunksag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny mistænkt i skunksag
Odsherred - 13. april 2018 kl. 15:37
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sagen om det skunk­laboratorium i en landsby vest for Hørve, som politiet i januar ransagede, blev der torsdag holdt et grundlovsforhør, hvor personen ifølge Nordvestnyts oplysninger ikke selv var til stede.

Kendelsen endte derfor ud med, at politiet må anholde ham, hvor og når han findes, hvorefter han fremstilles i et nyt grundlovsforhør inden for 24 timer.

- Den sag har politiet ingen som helst kommentarer til, siger Carsten Andersen fra kommunikationsafdelingen

i Midt- og Vestsjællands Politi, da Nordvestnyt spørger ind til sagen.

I forvejen sidder to mænd varetægtsfængslet i sagen efter anholdelser i slutningen af januar og begyndelsen af februar. I næste uge skal retten tage stilling til, om varetægtsfængslingen skal opretholdes.

Da politiet den 25. januar ransagede ejendommen, fandt politiet ikke alene et aktivt skunklaboratorium, hvor der blev opdyrket 1266 cannabisplanter, men man fandt også et haglgevær med tilhørende ammunition, cirka tre gram hash og 55 gram marihuana.

Ved ransagningen blev en 38-årig mand anholdt, sigtet og varetægtsfængslet i sagen, og et par dage senere blev yderligere en person sat i politiets varetægt.

Siden har politiet været meget fåmælt om de nærmere omstændigheder i sagen. En tavshed, som efterforskningsleder Kim Lech begrunder med, at sagen stadig efterforskes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk