18. juni 2021
Pianist Anna Karina Berg og kontrabassist Henrik Olafsson har dannet Berg & Olafsson Duo og giver to lokale koncerter. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Pianist Anna Karina Berg og kontrabassist Henrik Olafsson har dannet Berg & Olafsson Duo og giver to lokale koncerter. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny lokal duo giver koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny lokal duo giver koncerter
Odsherred - 17. maj 2021 kl. 06:41
Af Stefan Andreasen

Henrik Olafsson, kontrabassist i Promenadeorkestret i Tivoli og komponist, med karriere i landets symfoniorkestre, har dannet Berg & Olafsson Duo med pianist, organist og korleder Anna Karina Berg fra Rørvig.

- Jeg har i noget tid været på udkig efter en samarbejdspartner i Odsherred, og jeg meget glad og tilfreds for det givende nye duo-samarbejde med Anna Karina Berg, siger Henrik Olafsson.

Det musikalske fællesskab er bygget op omkring deres sange og kompositioner.

I en leg med klang-universer, stemningsskift og melodiske sange skaber Berg & Olafsson et rum med nærvær og musikalsk storytelling.

Begge er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og har, ved siden af den klassiske musik, beskæftiget sig med en bred vifte af genrer.På den måde har de fælles rødder fra pop, rock, jazz og klassisk musik, og alle genrer er med i duoens lydbillede. Kærligheden til den skabende proces og den gensidige inspiration i samspillet er omdrejningspunktet.

Berg & Olafsson Duo kan høres i levende live i Kulturhus Pakhuset på Vesterbro Torv 4 i Nykøbing, torsdag den 27. maj kl. 16, hvor der er plads til 50 publikummer.

De holder også en offentlig udendørskoncert mandag den 24. maj kl. 13 i haven på adressen Løvstræde 4 i Rørvig, arrangeret af billedkunstnerne Jorit Tellervo og Flemming H.

Til begge koncerter vil duoen præsentere egne sange og kompositioner.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk