20. juli 2019
Ifølge formand for Odsherreds Landboforening, Allan Klestrup Hansen (billedet), ophørte samarbejdet med kontorleder Ulrich Goth  pludseligt og overraskende. Foto: Per Christensen
Ifølge formand for Odsherreds Landboforening, Allan Klestrup Hansen (billedet), ophørte samarbejdet med kontorleder Ulrich Goth pludseligt og overraskende. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny leder-uro i landboforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny leder-uro i landboforening
Odsherred - 16. februar 2019 kl. 13:36
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter kun godt to år på posten er Ulrich Goth stoppet som kontorleder i Odsherreds Landboforening, skriver Effektivt Landbrug, og på foreningens egen hjemmeside fremgår det, at samarbejdet er ophørt pr. 6. februar på foreningens initiativ.

Selvom samarbejdet er ophørt på landboforeningens foranledning, så kom det alligevel bag på formand Allan Klestrup Hansen.

- Det kom meget pludseligt og som en stor overraskelse. Det er en meget beklagelig situation, siger foreningens formand til Nordvestnyt.

Foreningsformanden vil ikke uddybe årsagen til det afbrudte samarbejde over for avisen på nuværende tidspunkt.

Det er tre år siden Ulrich Goth blev ansat som økonomikonsulent, og mindre end et år senere blev han forfremmet til kontorleder, skriver landbrugsmediet.

Det skete i kølvandet på de høje bølger i efteråret 2016, hvor foreningen på grund af samarbejdsvanskeligheder stoppede samarbejdet med daværende kontorleder Finn Hallberg.

Nanna Lind er udnævnt til konstitueret kontorleder frem til 30. juni, og samtidig er foreningens tidligere leder gennem mange år, Carsten B. Jensen, blevet ansat på fuld tid som økonomikonsulent.

Den planlagte generalforsamling den 18. februar er rykket til 4. marts, oplyser foreningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk