23. september 2019
Kulturformidler Silke Weitling og kommunikationsmedarbejder Terese Werner er ved at arrangere en festivalstander med højdepunkter fra festivalens massive program. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Kulturformidler Silke Weitling og kommunikationsmedarbejder Terese Werner er ved at arrangere en festivalstander med højdepunkter fra festivalens massive program. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny krøllet kulturfestival er lige på trapperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny krøllet kulturfestival er lige på trapperne
Odsherred - 11. januar 2019 kl. 16:16
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Den krøllede hjerne« lyder titlen på februars nye kultur-festival i Odsherreds biblioteker og kulturhuse - tæt pakket som vindingerne i en hjerne.

Lige nu (h)jerner de derudaf: Kunstnerne arbejder med at færdiggøre malerier i deres værksteder, forfatterne forbereder foredrag, og kulturformidlere fremstiller plakat-søjler og andet blikfang til den nye kulturfestival.

- Jeg er ved at strikke hjernehatte til medarbejderne, fortæller kulturformidler Silke Weitling med et smil.

Én stor, fælles satsning, en fælles tema-måned i den stille vintertid med aktiviteter alle dage fra den 2. feberuar. En bro mellem musik, billedkunst, litteratur og videnskab, koncerter, udstillinger, videnskabelige foredrag, litteratur-saloner, kunstneriske performances. Titlen »Den krøllede hjerne« signalerer også, at borgerne kommer til at møde en masse mennesker, som ser tingene på en anden måde end de fleste.

Publikum vil kunne møde kendte forfattere, tænkere og debattører som Knud Romer og Tor Nørretranders og de malende musikere som Ole Fick, Carsten Dahl, Thomas Agergaard, Billie Koppel og Thomas Højrup, hvoraf nogle af dem både udstiller billedkunst og giver koncerter.

Der vil være videnskabelige foredrag om hjernen og psyken, med blandt andre hjerneforsker og musiker Peter Vuust. Der vil være tema-læsning, børneaktiviteter og meget mere; performances med blandt andre musiker og udforsker Birgit Løkke

- Det er en ny og stor satsning for os, budget- og arbejdsmæssigt, men vi tror på, at lokalbefolkningen tager godt imod initiativedet, selvom det er vinter. Vores mål er, at det skal være en årligt tilbagevendende begivenhed, siger Jesper Lorentz Bertelsen, leder af Odsherreds biblioteker og kulturhuse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk