18. maj 2021
Publikum vil blandt andet kunne opleve en live-koncert med Chinah på Klint-festivalen Summer Bloom - svævende elektronisk popmusik. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Publikum vil blandt andet kunne opleve en live-koncert med Chinah på Klint-festivalen Summer Bloom - svævende elektronisk popmusik. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny festival for natur, videnskab og kultur - i gammelt kalkbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny festival for natur, videnskab og kultur - i gammelt kalkbrud
Odsherred - 29. april 2021 kl. 21:33
Af Stefan Andreasen

Odsherred får 15. juli endnu en festival tilføjet den i forvejen brede festival-palet: Summer Bloom er en aflægger af Danmarks største natur-, kultur- og videnskabs-festival Bloom i Søndermarken på Frederiksberg, hvor man hvert år i maj kan møde tidens skarpeste forskere, filosoffer, kunstnere og tænkere.

Summer Bloom arrangeres i samarbejde med Geo­park Odsherred og skal foregå i naturskønne omgivelser i det gamle Klint Kalkbrud, hvor der også arrangeres »Opera Galla« under Odsherreds Kammermusikfestival, og tidligere har været arrangeret Geopark Festival-performance.

På grund af restriktioner bliver der kun solgt 450 billetter.

Publikum vil blandt andet kunne opleve en live-koncert med Chinah - svævende elektronisk popmusik.

Og melankolsk, meditativ jazz med duoen Bremer/McCoy.

Der vil være talks med forskere, kunstnere og formidlere, blandt andre geologi-professor Minik Thorleif Rosing og mad-iværksætter Claus Meyer.

Og langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken.

På Summer Bloom-festivalen er der skruet lidt op for det musikalske og lidt ned for det akademiske i forhold til den store moderfestival i Søndermarken, siger festivalleder Svante Lindeburg.

- Programmet tager afsæt i Odsherreds naturskønne og enestående istidslandskab, som formidles gennem talks og lokalproduceret mad og vin, tilsat koncerter, der fungerer som ophold og bringer festivalstemning til Geopark Odsherred, siger festivallederen.

- Drømmen og ambitionen er, at vi til næste år er tilbage med en festival i endnu større skala, hvor der er skruet op for både program og publikum.

- Vores ambition er at få åbnet endnu flere menneskers øjne for naturen og videnskabens fascinerende verden og hylde tidens største forskere og tænkere, siger Svante Lindeburg.

Odsherred er på grund af landskabets særlige geologi certificeret som Unesco Geopark.

Kysten ved Klintebjerg er et perfekt afsæt for en ny lokalforankret festival, der forener bæredygtighed og bevidstheden om natur, mener festivallederen.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk