23. april 2019
Rikke Kragh Iversen er ny centerchef for omsorg og sundhed i Odsherred Kommune. Foto: Martin Hoffmann Kønig
Rikke Kragh Iversen er ny centerchef for omsorg og sundhed i Odsherred Kommune. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chef lover at blive på posten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef lover at blive på posten
Odsherred - 15. december 2018 kl. 18:25
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rikke Kragh Iversens komtor ligger på førstesalen i rådhusets nye fløj i Højby, lofterne er holdt i lyst træ og udsigten en blanding af byggeplads og mose med fugle, der basker sig klar til en flyvetur. Navneskiltet er der ikke blevet tid til på, og det er ikke nemt at finde en medarbejder, der ved hvor hun holder til. Men 55-årige Rikke Kragh Iversen har faktisk været centerchef for omsorg og sundhed i halvanden måned.

Måske ikke noget, der kalder på et jubilæumsskrift, men når man ved, at hun er den tredje i stillingen på bare et år, så er det vigtigt, at hun lover, at hun også er chef om et år.

Brug for ro
Hun har allerede orienteret sig i sit center, og blikket har noteret dygtige medarbejdere med en høj faglighed, smarte opgaveløsninger, blandt andet en fremtidssikret e-klinik, men også, at der skal ske fundamentale ændringer. Der skal skabes et helt nyt fundament, en håndfuld vakante lederstillinger skal besættes og der skal være sat skik på en årelang skrantende økonomi.

»Når jeg ser frem i tiden, så er jeg overbevist om, og at vi om et år har fået sat noget rigtig godt i gang omkring samarbejdsrelationerne i organisationen, og vi har fået et nyt samarbejde i gang med det politiske udvalg. Vi har en organisation, der har brug for ro og for at blive bygget op, og om et år skal vi kunne sige, at vi er på rette vej med økonomien,« siger hun til dagbladet Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk