26. maj 2020
Inden længe bliver foyeren i Kulturhus Aksen i Asnæs forvandlet til borger-caféen Bays Café - her Søren Myrup (tv.) og Jesper Bertelsen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Inden længe bliver foyeren i Kulturhus Aksen i Asnæs forvandlet til borger-caféen Bays Café - her Søren Myrup (tv.) og Jesper Bertelsen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny borgercafé opkaldes efter lokal fotograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny borgercafé opkaldes efter lokal fotograf
Odsherred - 17. september 2019 kl. 17:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fritidsborger.dk i Asnæs vil sammen med Odsherreds Biblioteker og Kulturhuse og Dragsholm Lokalhistoriske Arkiv etablere en ny borger-café i Kulturhus Aksens foyer i Asnæs.

Bays Café er opkaldt efter den kendte Asnæs-fotograf Søren Bay (1897-1970), der i årtier fotograferedei Odsherred og er en vigtig del af lokal-historien.

- Vi har længe haft en idé om at hædre ham ved at opkalde en borger-café efter ham, siger Søren Myrup fra Fritidsborger.dk.

Caféen skal være med til at skabe samtaler og fællesskaber i og omkring Asnæs og gøre Kulturhus Aksen endnu mere indbydende og tiltrækkende for borgerne.

- Vi forestiller os et sted, hvor man lige kan slå sig ned og drikke en kop kaffe, få en snak, spille et bræt-spil i hyggelige omgivelser. Så er det ellers op til de borgere og foreninger, der vil være med, hvad der eventuelt skal foregå af aktiviteter, siger Søren Myrup.

Torsdag den 26. september åbner Bays Café, og til en start vil der derefter være åbent i caféen hver torsdag kl. 18.30-21.

- Vi er superglade for, at Fritidsborger.dk nu har taget initiativ til Bays Café, som kan være med til at skabe endnu mere liv i Aksen, siger Jesper Bertelsen, leder af Odsherreds Biblioteker og Kulturhuse.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk