23. november 2020
Fra i dag bliver nummerpladen aflæst - og for erhvervsbiler bliver firmaet automatisk faktureret. Foto:  Marianne Nielsen
Fra i dag bliver nummerpladen aflæst - og for erhvervsbiler bliver firmaet automatisk faktureret. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nummerpladegenkendelse på genbrugsstationerne fra i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nummerpladegenkendelse på genbrugsstationerne fra i dag
Odsherred - 19. oktober 2020 kl. 06:51
Af Marianne Nielsen

Fra i dag udfaser Odsherred Kommune de klippekort og sms'er, som erhvervskunderne hidtil har benyttet sig af, når de skulle aflevere erhvervsaffald på genbrugsstationerne.

I stedet er det nu nummerpladen man betaler med. Det sker via nummerpladegenkendelse.

- Der var egentlig ikke noget i vejen som sådan med det samle system, men det var old school og vi kunne registrere en nedgang i antallet af erhvervsdrivende, der betalte for at komme af med affaldet. Med nummerpladegenkendelsen fjerner vi en opgave fra medarbejderne, der kunne være konfliktfyldt, og i stedet kan de bruge mere tid på at vejlede kunderne på pladsen, fortæller Brian Winther Simonsen, leder af genbrugsstationerne i Odsherred.

Det nye system betyder, at nummerpladen automatisk bliver aflæst, når man kommer til genbrugsstationerne i sin erhvervsbil.

Systemet bag foretager en opkobling til skat, cvr og motorregistret, og der genereres derefter en faktura til virksomheden. Det betyder, at biler udelukkende indregistreret til erhverv helt automatisk bliver genkendt ved indkørsel på pladsen.

Det samme er tilfældet for biler på papegøjeplader med et cvr-nummer tilknyttet. Hver måned sender Odsherred Kommune en faktura til virksomhedens digitale postkasse for månedens affald.

- Er man i tvivl om noget i det nye system, skal man bare kontakte personalet, opfordrer Brian Winther Simonsen,

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk