23. juni 2018
Direktør i LevAs, Lars Carlsen rykkede både bryggeriet People Like Us og botilbuddet til psykisk sårbare unge id af Odsherred i foråret. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Direktør i LevAs, Lars Carlsen rykkede både bryggeriet People Like Us og botilbuddet til psykisk sårbare unge id af Odsherred i foråret. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er det helt slut - LevAs er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er det helt slut - LevAs er gået konkurs
Odsherred - 23. august 2017 kl. 09:47
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først stoppede øl-projektet for og med unge med autisme i Skippinge, og kort efter lukkede LevAs helt ned for aktiviteterne i den tidligere stationsbygning i Hørve og forsvandt ud af Odsherred.

arrow Læs også: Bryggeri trækker sig fra Odsherred

Holbæk-brødrene Lars og Jesper Carlsens fælles virksomhed var et kort bekendtskab i Odsherred, men i Købehavn har brødrene stået i spidsen for botilbud og aktiviteter for psykisk sårbare siden 2007. Men nu er det slut - firmaet er gået konkurs.

Det fremgår ikke umiddelbart af LevAs' hjemmeside, men på facebook har brødrene udsendt følgende meddelelse:

»Det er med stor sorg, at vi må meddele, at LevAs og LevAsBo er gået konkurs. Vi er kede af, at det har stillet unge, pårørende og medarbejdere i en helt urimelig situation«, skriver de blandt andet og inviterer til informationsmøde tirsdag aften.

Konkursen skulle efter Nordvestnyts oplysninger være erklæret allerede den 18. august, men indtil nu har ledelsen været meget tavs om situationen.

LevAs-bryggeriet People Like Us, der har bryggeriet Mikkeller i støttekredsen, meldte i forsommeren ud, at kapitalmangel tvang dem til at droppe etableringen af et bryggeri i Skippinge, og rette blikket mod et samarbejde med Dragsholm Slot på længere sigt. Men her regner man ikke længere med at de ideer ender med øl-brygning.

Direktør og stifter af LevAs, Lars Carlsen og projektleder Hanne Nystrøm, oplyser i en mail, at man er ret ophængt med at lukke virksomheden ned, og ønsker derfor ikke at besvare spørgsmål omkring bryggeri-projektet lige nu.

arrow Bryggeri i million-indsamling til udstyr
15. marts 2017 kl. 08:57 Opdateret: kl. 09:10
arrow Nu vil de putte tang i Skippinge-øllen
05. februar 2017 kl. 18:38 Opdateret: kl. 14:41
arrow Bryggeri kigger mod USA
31. januar 2017 kl. 11:16 Opdateret: kl. 07:54

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk