13. april 2021
Spisestedet Nostro i Gundestrup håber at løbe af med sejren i konkurrence om »Sjællands bedste pizza«. Foto: Helene Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Spisestedet Nostro i Gundestrup håber at løbe af med sejren i konkurrence om »Sjællands bedste pizza«. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nomineret med Sjællands bedste pizza

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nomineret med Sjællands bedste pizza
Odsherred - 21. januar 2021 kl. 19:45
Af Af Helene Nielsen

Spisestedet Nostro i Gundestrup i Odsherred har på få år skabt en trofast fanklub i kundekredsen. I vintersæsonen arbejdes der med færre åbningsdage, men det betyder ikke mindre travlhed i hverken restauranten - eller fanklubben. Håndværkerne har i denne tid travlt med at udbygge lokalerne, og senest er Nostro blevet nomineret i en konkurrence om at servere »Sjællands bedste pizza«. Det er sket på netmediet »Opdag Danmark«, som er en hjemmeside, som viser vej til gode oplevelser i Danmark - og altså også til pizzaerne i Gundestrup.

arrow Læs også: Intet resultat: Fortsat spænding om Sjællands bedste pizza

- Vores gæster har skrevet de fineste ting til os. Der har været en ægte kærlighedsstorm, siden vi nævnte nomineringen i et opslag på Facebook forleden, siger ejer af Nostro, Chloe Di Mambro.

Nostro har på rekordtid fået så mange stemmer, så stedets Portellamia-pizza ligger på en førsteplads i konkurrencen i skarp konkurrence med store pizzasteder i København.

Den nominerede pizza er skabt af Chloe Di Mambros mand, Luca Di Mambro, som døde i april i år af en aggressiv kræftsygdom få måneder efter parrets søn var kommet til verden.

- Selv om Luca ikke er her fysisk mere, er det stadig hans opskrifter og ideer vi bruger i butikken. Portellamia knytter sig specielt til Luca, da det betyder »mit Portella«. Portella var Lucas hjemby i Italien. Et fantastisk trøffel- og svampeområde, hvor hver familie har deres egen opskrift på salsiccia-pølser, som også indgår i denne pizza, siger Chloe Di Mambro.

Hun er ikke i tvivl om, at hendes mand ville have været meget taknemmelig over nomineringen.

- Vi tror, han ville have danset rundt i butikken, siger Chloe Di Mambro.

arrow Spændingen stiger - hvem vinder kampen om Sjællands bedste pizza?
28. januar 2021 kl. 10:07 Opdateret: kl. 10:10
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk