17. oktober 2019
Ældre Sagen i Dragsholm holdt gymnastikopvisning fredag formiddag som afslutning på vintersæsonens hårde fredagstræninger. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Ældre Sagen i Dragsholm holdt gymnastikopvisning fredag formiddag som afslutning på vintersæsonens hårde fredagstræninger. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nok er de ældre, men formen er god

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nok er de ældre, men formen er god
Odsherred - 26. april 2019 kl. 13:03
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nok var tempoet adstadigt, og de høje spring over buk afløst af mere overkommelige øvelser med gummistrimler, men rytmen var taktfast og humøret helt i top, da Ældre Sagen Dragsholms motionshold rundede gymnastiksæsonen af med opvisning i Asnæs-Grevinge Hallen fredag formiddag.

Som foreningens formand og instruktør Ole Holst selv udtrykte det, så var han som gammel militærmand glad for disciplin.

Indmarchen var da også ret så taktfast til marchmusikken og fik gulvet til at vibrere, da omkring 65 motionister indtog spejlsalen.

- Og nu skal I se en Zorba så smidig og elegant, som I aldrig har set det før, lød det veloplagt fra Ole Holst til de omkring 50 tilskuere, der ivrigt spejdede efter kendte ansigter i den store flok i ens t-shirts.

Hver fredag hele vinteren har omkring 65 medlemmer af Ældre Sagen under Ole Holsts kyndige ledelse brugt en time i hinandens selskab i Asnæs-Grevinge Hallen for at få rørt hele kroppen.

- Mit motto er jo, at alle skal lave motion. Det er farligt at få sat sig i sofaen. Det er vigtigt at få motion, så man ikke sidder og falder sammen. Det er alfa omega, og her kan alle være med, forklarer Ole Holst.

Blandt holddeltagerne var Flemming Hansen på 68, Højby Lyng, som efter mange år bag rattet i en lastbil var blevet lidt vel rund.

- Jeg har ellers været meget aktiv hele mit liv, men havde taget på og var tæt på at få sukkersyge, men det her har hjulpet, fortalte han inden han marcherede ind til sin fjerde opvisning som gymnast i Asnæs.

Efter en vel overstået opvisning var der rettet an med lidt godter til både motionister og tilskuere som afslutning på sæsonen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk