21. maj 2019
Rasmus Nøhr står gerne bag endnu en koncert i Egebjerg. Foto: Per Christensen
Rasmus Nøhr står gerne bag endnu en koncert i Egebjerg. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nøhr spiller gerne i Egebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nøhr spiller gerne i Egebjerg
Odsherred - 12. september 2018 kl. 14:02
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musiker Rasmus Nøhr tilbyder nu at hjælpe til med at redde sommerkoncerten i Egebjerg 2019. Tovholder for arbejdsgruppen bag sommerkoncerten, Anja Hornebo Bak, meldte tirsdag ud, at bestyrelsen har opgivet at få arrangeret den årlige sommerkoncert i byen, fordi der har været for få frivillige, som havde meldt sig til at hjælpe med opgaven.

arrow Læs også: Sommerkoncert aflyst

Musiker Rasmus Nøhr stod bag sommerkoncerterne i Egebjerg i 2015 og 2016 med hans Danmark Dejligst-koncept. Rasmus Nøhr skriver i SMS til Nordvestnyt, at han ikke vil være afvisende for at stå bag en koncert i Egebjerg.

- Vi arbejder videre på konceptet og håber på, at Egebjerg vil være med i 2019. Det skal jo give mening for alle med sådan en folkefest - også nabobyerne - og alle skal føle sig velkomne i festgruppen, og så skal man også glæde sig sammen. Jeg kunne godt drømme om Sømændene og Gnags på toppen af Egebjerg, og det tror jeg folk ville glæde sig til, og arbejde for, skriver Rasmus Nøhr.

Anja Hornebo Bak ser ikke et nyt samarbejde med Rasmus Nøhr, som en relevant løsningsmodel.

- Det gav for mange udfordringer, siger hun.

Rasmus Nøhr har stor ros til alle de frivillige, han har mødt i Egebjerg. Især til den tidligere tovholder Lars Schønning Jensen.

- Lars har været en kæmpe motor for hele vores festival. Meget inspirerende for alle. Det er netop hans slags, som alle fællesskaber har godt af. Jeg kan kun råde alle kulturudvalgsformænd til at bakke op om ildsjæle der frivilligt lægger kræfter i at løfte - de er en kæmpe ressource for alle, skriver Rasmus Nøhr.

Tidligere tovholder Lars Schønning Jensen har ikke ønsket at kommentere aflysningen af sommerens koncert.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk