26. marts 2019
Nis Vesti Larsen foran Netto på Madvigs Plads. Dagligvarebutikken vil udvide, men det kræver, at bygningen bag  muren rives ned.
gallery icon

Se billedserie

Nis Vesti Larsen foran Netto på Madvigs Plads. Dagligvarebutikken vil udvide, men det kræver, at bygningen bag muren rives ned.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto har vokseværk: Nabo frygter for sin bolig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto har vokseværk: Nabo frygter for sin bolig
Odsherred - 05. oktober 2018 kl. 13:28
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I syv år har Nis Vesti Larsen haft lejlighed på Grundtvigsvej. Men nu frygter han, at det bliver nødvendigt for ham og hans ægtefælle at finde et andet sted at bo.

Netto på Madvigs Plads i Nykøbing Sjælland vil nemlig gerne købe og efterfølgende nedlægge bygningen, ægteparret bor i. Den ligger ud mod Grundtvigsvej og rummer også en begravelsesforretning.

- Jeg er ikke så meget for udvidelsen, for det vil jo ramme os, for så skal vi efter et år finde en ny bolig. Men i øvrigt synes jeg også, at det bliver meget voldsomt med en udvidelse, som vil betyde, at store varebiler til Netto kommer til at fylde endnu mere på Madvigs Plads og Grundtvigsvej. Her går jo også mange skolebørn, bemærker Nis Vesti Larsen, som også mener, at bygningen æstetisk passer godt ind i bybilledet.

- Jeg synes, vi har nok af store supermarkeder i byen, og der er ledig kapacitet andre steder i byen, siger han.

Netto har henvendt sig til Odsherred Kommune for at få tilladelse til nedlægge bygningen, når lejemålet er ophørt, og boligen er tom. Netto vil dog ikke erhverve ejendommen, hvis ikke det er muligt at nedlægge og nedrive den.

Miljø- og klimaudvalget behandler sagen på tirsdag. Men af sagsfremstillingen fremgår det, at forvaltningen ikke mener, at der skulle være nogle planmæssige hindringer ved Nettos ønskede udvidelse, og embedsmændene anbefaler derfor, at Netto får en forhåndsgodkendelse.

Kommunikationsmedarbejder Kasper Reggelsen fra Salling Group, der driver Netto, understreger, at der ikke er truffet nogen beslutning om, hvor en udvidet Netto skal ligge i Nykøbing.

- Vi har kigget på flere muligheder, men vi er ikke helt i mål endnu med lokationen, siger han.

Kasper Reggelsen forklarer, at Netto vil udvide, fordi den nuværende butik ikke lever op til kravene i dag.

- Den er ikke så stor. Vi går i Netto med vores konceptet 3.0 hen imod større butikker, større sortiment og mere plads mellem hylderne. Det skal skabe bedre kundeoplevelser, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk