28. september 2020
Clark Pratt (EL) er imod yderligere »tivolisering« af Trundholm Mose. Foto: Preben Moth
Clark Pratt (EL) er imod yderligere »tivolisering« af Trundholm Mose. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nej til »tivolisering« af Trundholm Mose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej til »tivolisering« af Trundholm Mose
Odsherred - 13. august 2020 kl. 10:29
Af Torben Andersen

Et flertal i miljø- og klimaudvalget har besluttet at indlede en lokalplanproces, så Geo-park Odsherred kan få lov til at etabere shelters og bålplads ved Solvognens Fundsted i Trundholm Mose.

Enhedslisten kunne ikke tilslutte sig flertallet, og partiets medlem af udvalget, Clark Pratt, forklarer det med, at Trundholm Mose er et enestående naturområde, som bør fredes, og det bør få lov at passe sig selv.

- Nu bliver der en bus- vendeplads, moderne arkitektur for at formidle om bronzealderen, og oplæg til at komme og nyde naturen på en festplads. Vi er imod en yderligere tivolisering af Trundholm Mose, siger Clark Pratt.

På de sociale medier har der været en del debat om udviklingen i Trundholm Mose. Nogle frygter, at naturen bliver berørt af de forskellige formidlingstiltag, mens andre hilser geoparkens initiativer velkommen.

Endnu er der ikke udarbejdet noget lokalplanforslag for området, men når det foreligger, skal det behandles i det politiske system, inden det skal i offentlig høring. Og så skal politikerne i sidste ende sige ja eller nej til forslaget.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk